selamlar hanımlar bahsettiğim korseyi dün takmaya başladım lady victorian (ipli) korse m beden almıştm.
Belimi takmadan önce ölçtüm 81 cm idi,taktıktan sonra ipleri sıkmadan tekrar ölçtüm korse toplamda 3 cm kadar fark oluşturuyor.
ipleri sıktıktan sonra 78 olarak ölçtüm ilk gün 3 cm kendi bedenimden 3 cm korseden tolplamda 6 cm inceliyorsunuz.
bugün ise 76 cm şu an biraz daha sıktım ve dışardan kum saati görüntüsü ve incelik muhteşem
elbise altına giydim ön tarafta pubike doğru inen kısım belli oluyor ama desenli belden kemer ya da lastikli kıyafetkerde anlaşılmayacağnı düşünüyorum.
Pamuklu bir kıyafet (bluz,atlet) üzerine giymeniz öneriliyor.
Korsenin özelliği uzun bir süre kullanınca bel oyuntusunu belirginleştirmek ve inceltmek.
korse çok sağlam ve çelik balenler bulunduruyor yani hareketlerinizi biraz kısıtlıyor ama; duruşunuz dimdik oluyor.
Ben 23 yaşındayım ve bel fıtığım var, hemen her gün ağrım olur, ağır kaldıramam ama korseyi takarken ve çıkardıktan sonra bile ağrı hissettiğimi hatrlamıyorm.
Hangi korse olursa olsun sonuç almak istiyorsanız sabırla kullanmanız gerekir.
Ayrıca yemek yiyemediğiniz tok tuttuğu doğrudur dünden beri tabiri caizse kuş kadar yedim
korsenin işe yaramaycağını düşünseniz bile tokluk hissi için bile almayı düşünebilirsnz ama yemeklerden önce çıkarmayın.
Önceki arkadaşlar da yazmışlardı 6-8 saat kullanılması gerekiyor ben rahatım alıştım bile diyebilirm zaten dik duruşa sahip bi insandım zor olmadı.
haftalık olarak ölçülerimi korseye çıkardıktan sonra alacağım ve sizlerle paylaşacağım herkese mutlu günler dilerim