yamuklaşıyorum kıslarrrr

H

hafsaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi hafsaa
laelaelaelaelaedun bebegımı sevmek için düz uzandım bıde ne göreyim göbegim saga dogru büyüyor oğlum benı yamuklaştırıyor kıslarsırnaşık şeysırnaşık şey

• Konu Sahibi hafsaa
Ayyy Ya Allah Seni Nzpmasin Bende Başliği Görünce Bu Ne Oluyo Dedim.evet Canim Böyle Kayip Toplaniyo Bi Araya Oan Otarafa Doğru Büyüyo Karnim Bazen öyle Hizli Dönüyo Ki Içim Bi Tuhaf Oluyo.eşim Bile Anliyo Onun Döndüğünü.yaa Birde Sağ Tarafima Doğru Batmalar Oluyo Acaba Parmaklari Falan Mi?

• Konu Sahibi hafsaa
ayyy ne güzel bir duygudur.sağlıkla büyümesi dileğiyle

• Konu Sahibi hafsaa
ay yok canım ya oynama esnasından bahsetmıyorum normal gebk ole duruyo acaba sakıncası varmıdır yawwww

• Konu Sahibi hafsaa
Yok Canim Yaa Bazen Bebişler Kendilerine Bir Yer Oluştururmuş Devamli Otarafta Dururmuş.duymuştum Daha önce Demek Senin Yaramazda Otarafi Seçmiş.bi Güzelde Yerleşmiş

• Konu Sahibi hafsaa
vallahi ole kıs anlatamam sana sag tarafıma ytırmıyo kerata

• Konu Sahibi hafsaa
şimdiden ben burdayım demeye başladılar....
canım seninki yerini bi rahat buldu heralde sağ tarafa yerleştii...
bişeycik olmaz merak etme rahat ediyodur orda annesii...
Şeniz

• Konu Sahibi hafsaa
Canim Bende Sağima Yatinca Hemen Anne üstümden Kalk Diyo Ama Solumda Iyi Güzel Rahat Ediyo.ama Karnim öyle Yamuklaşmadi.demek Benimki Bi Yatmadan Yatmaya Sağa Uğruyoo

• Konu Sahibi hafsaa
öyle valla kıcı belli oluyo :dance: agırlaştım iyice ben yaa dün resmen doguruyorum sandım bir adet sancısı gibi sancı girdi kızlar anlatamam size yaa :1no2:

Canim O Adet Sancilari Bazen Bendede Oluyo Tabi Beni Bi Korku Aliyo.ama Sonra Diyorum Vücudum Aliştirma Yapiyodur Doğuma öyle Rahatliyorumm

canım vallahi bende de oluyordu hep ama az oluyordu şiddetli ve uzun degil akşam cok uzun sürdü korktum bende hemen sıcak bir duşa girdim karnım cok sertti rahatladım duştan sonra

kızlar o adet sancısına benzer ağrılara ay gün sancısı deniyor.. Bebekler yer değiştirdikçe döndükçe oluryormuş bu ağrılar.. Normal yani. doğumun habercisi..

Dün doktora gittiğimde sırt üstü uzandım. Tabi ben göremedim ama eşim ve doktor uzanınca bebeğin göbeğini bacağını komple görmüşler. Sırt üstü yatınca artık benim oğlan dışardan belli oluyor.. Sizde deneyin bakalım sizdede aynı şey oluyormu?

ben agırlaştıgımın farkındayım zaten bıdışım şu 1 haftadır feci oldu agırlık kuzumun agırlıgını hissediyorum karnıma dokundugumda sertligini büyümüş ve sıkışmaya başlamış artık:teselli:

bende var kızlar kasıklarımda var sancı iğne gibi batıp çıkıyo

benımde ole adsucum agırlaştım yatmakta zorlanıyorum ah çabucak gel temmuz

ayakta durunca çok sert oluyo uzanınca sertlık gıdıyo bıde gogsumun altında top gıbı bısey var acep kafasımı yoksa poposumu anlamadım kı

ayakta durunca çok sert oluyo uzanınca sertlık gıdıyo bıde gogsumun altında top gıbı bısey var acep kafasımı yoksa poposumu anlamadım kı

benim sol tarafıma yaslı poposu evirip ceviriyo onu cok gülüyorum sırnaşık şey ama eller aşagıda oldugu icin bazen canımı acıtıyor napıyorsa orada:1ninca:

8 aylık olduk kuzumla :sm_cool:

bazen bendede oluyo kasıklarımda kazır gıbı yapıyo sankı sıpa ya sen bı doğ hele ben bılıom sana yapacaklarım

benim sol tarafıma yaslı poposu evirip ceviriyo onu cok gülüyorum sırnaşık şey ama eller aşagıda oldugu icin bazen canımı acıtıyor napıyorsa orada:1ninca:

8 aylık olduk kuzumla :sm_cool:

EVET ADASU BENİMKİDE AYNEN POPOSUNU Bİ SAĞA Bİ SOLA GÖTÜRÜP GETİRİYO BU ARALAR KASIKLARIMDA BATMA HİSSİ SANKİ PARMAKLARIYLA BİŞEYLER YAPIYO GİBİ OLUYO BUGÜN CANIM YANDI BİRAZ..YAA YOKSA KANALA YERLEŞTİ Mİ_? TERS DURUYODU YARAMAZZ

canım kanala yerleşmiş gözün aydın:teytey: benim kızımda öyle yapıyor bir batma hissi elleriyle hafif oynamalar yapıyor aşagıda yukarıdada poposu bir otarafa bir bu tarafa gidiyor :asigim::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…