- 26 Nisan 2021
- 4
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi deniz sahin
-
Deniz Yahcı Ayak Sağlığı Merkezi var Bağdat Caddesi'nde hem ayak sağlığı ile tüm problemlere bakıyorlar ve ayak estetik görüntüsünde de çok iyiler. Bir arkadaşım 20 sene sonra ilk defa parmak arası ve sandalet giydi yıllardır yaz aylarında kapalı ayakkabı giyen biriydi. Hatta Melinasmom da kızını bu merkeze götürmüştü.Ayak tırnaklarım yamuk uzuyor ayaklarım çok çirkin görünüyor hiç estetik değil açık ayakkabı giyemiyorum çok üzgünüm bana önerisi olan var mı?
Deniz Yahcı Ayak Sağlığı Merkezi var Bağdat Caddesi'nde hem ayak sağlığı ile tüm problemlere bakıyorlar ve ayak estetik görüntüsünde de çok iyiler. Bir arkadaşım 20 sene sonra ilk defa parmak arası ve sandalet giydi yıllardır yaz aylarında kapalı ayakkabı giyen biriydi. Hatta Melinasmom da kızını bu merkeze götürmüştü.
deniz şahinle kardeş misinizBağdat Caddesinde Deniz Yahci ayak sağlığı merkezi harika bir yer kesinlikle tavsiye edilir
Kesin öyledir Şahin soyadı zor bilinen bir soyadı.deniz şahinle kardeş misiniz
Di mi di miKendiniz sorup kendiniz mi cevapladınız. 3 dk da çözüm bulmuşsunuz tebrikler
inanmayacaksınız benimkide şahinKesin öyledir Şahin soyadı zor bilinen bir soyadı.
Siz de miinanmayacaksınız benimkide şahinbakın bir konuda üç şahin olduk yakarız buraları
hepimiz bir şekilde uçuyoruz Mune ablaSiz de miBenim Kartal ama aynı familyadan sayılırız
Uçan kuşları koruma ve kalkındırma derneğihepimiz bir şekilde uçuyoruz Mune ablaAllah kanadımıza zeval vermesin
hepimiz bir şekilde uçuyoruz Mune ablaAllah kanadımıza zeval vermesin
Ama isi makaraya ceviriyorsunuz kizlar, ben yamuk uzayan tirnak icin cozum bulmaya gelmistim burayaUçan kuşları koruma ve kalkındırma derneği
büyük kuşlara sahip çıkalımUçan kuşları koruma ve kalkındırma derneği
deniz yahcıyı beğenmiyor musun sen aa aşkolsunAma isi makaraya ceviriyorsunuz kizlar, ben yamuk uzayan tirnak icin cozum bulmaya gelmistim buraya
Bu kadar komik, itici ve bizi salak yerine koyan birine degil ayagimi hicbir yerimi emanet etmemdeniz yahcıyı beğenmiyor musun sen aa aşkolsun
derya ahçı varBu kadar komik, itici ve bizi salak yerine koyan birine degil ayagimi hicbir yerimi emanet etmem
Bak o olur; cunku sandalet gidince yanlarda bi bosluk olusuyor benimderya ahçı varoda çok iyi hatta bitişde altı parmağınız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?