• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yamuk burun

musegirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
206
Puanlar
23
merhaba kızlar.
tam 1 sene önce rinoplasti oldum ferit bayakır'a ama şuanda burnumda deliklerde eşitsizlik, sağ taraftan sıfır nefes alma, burun ucu top gibi ve sert, baya bir yamukluk var.
doktoruma bundan bahsettim kontrol etti ve lokal anestezi altında düzeltme yapabileceğini söyledi.
o kadar para verdim, bıçak altına yattım çok sinirlerim bozuk.
tecrübesi olan var mı?

düzeltmeden kastı neymiş çok geçmiş olsun kulaktan yada başka yerden kıkırdak alıp eklemek mi ? aynı kişiye revizyon tavsiye etmem asla

düzeltmeden kastı neymiş çok geçmiş olsun kulaktan yada başka yerden kıkırdak alıp eklemek mi ? aynı kişiye revizyon tavsiye etmem asla
çok teşekkür ederim kıkırdakları alıcam dedi. burnumu ne silebiliyorum ne bir şey. ucu semsert ve top gibi kocaman. ücretsiz yapacağını söyledi revizyonu şuan sadece klinikte küçük bir operasyonla bu sıkıntılarımı çözeceğini söyledi.

çok teşekkür ederim kıkırdakları alıcam dedi. burnumu ne silebiliyorum ne bir şey. ucu semsert ve top gibi kocaman. ücretsiz yapacağını söyledi revizyonu şuan sadece klinikte küçük bir operasyonla bu sıkıntılarımı çözeceğini söyledi.
kendı hatası ama ben olsam yaptırmam daha kötü sonuçlar çıkabilir güvenemem Allah korusun burun çok zor çünkü butun aurasını değiştiriyor insanın

kendı hatası ama ben olsam yaptırmam daha kötü sonuçlar çıkabilir güvenemem Allah korusun burun çok zor çünkü butun aurasını değiştiriyor insanın
öyle sinirlerim bozuk ki size anlatamam ama şuan ikinci bir revizyon parası ödeyecek durumda değilim maalesef umarım çözebilir bu çektiğim sıkıntılar komple ikinci bir ameliyat olmayı gerektiriyor bence ama bakalım :(

öyle sinirlerim bozuk ki size anlatamam ama şuan ikinci bir revizyon parası ödeyecek durumda değilim maalesef umarım çözebilir bu çektiğim sıkıntılar komple ikinci bir ameliyat olmayı gerektiriyor bence ama bakalım :(
geçmiş olsun burun işi çok sıkıntılı cidden bir sürü ben doktorum diyen kasap dolaşıyor etrafta

Geçmiş olsun sana ne işlem yapacağını ayrıntılı bir şekilde sor bence kıkırdak alıcam diye burnu destekleyen her şeyi çıkarmasın ve bence birincide yapamayan ikinciyide de yapamıyor ikinciyi yapma işine kalkışıyorsa demek ki kendide kabul etmiş 1. nin başarısızlığını

Estetik gibi durumlarda doktor çok önemli. Ben olsam başka doktora giderdim

kıkırdak alıp bunu burna yerleştirmeyi lokalle yapabiliceklerini bilmiyodum,çok şaşırdım.basit bi düzeltmemi peki yoksa burun ucundaki komple destek kıkırdakları çıkararak mı yapıyorlar

Bana özelden gönderir misin burnunu. Lokalde çok minimal düzeltmeler oluyor ve çokta zor bir süreçtir

Geçmiş olsun sana ne işlem yapacağını ayrıntılı bir şekilde sor bence kıkırdak alıcam diye burnu destekleyen her şeyi çıkarmasın ve bence birincide yapamayan ikinciyide de yapamıyor ikinciyi yapma işine kalkışıyorsa demek ki kendide kabul etmiş 1. nin başarısızlığını
online görüşme yapacağız soracağım dediğiniz gibi çok kötü hissediyorum

Estetik gibi durumlarda doktor çok önemli. Ben olsam başka doktora giderdim
imkanım olsa çok istiyorum başkasıyla görüşmeyi ama maalesef şuan ikinci bir ameliyat ücreti verme durumum yok :(

kıkırdak alıp bunu burna yerleştirmeyi lokalle yapabiliceklerini bilmiyodum,çok şaşırdım.basit bi düzeltmemi peki yoksa burun ucundaki komple destek kıkırdakları çıkararak mı yapıyorlar
inanın bende bilmiyorum online görüşme yaptıktan sonra burayı güncellerim

merhaba gönderiyorum şimdi
asla yaptırmayın lokalle bildiğiniz ameliyatta yapacağı şeyi yapacak yada yapmaya çalışacak inanın lokalle yapılan düzeltmelerde güzel sonuca hiç rastlamadım lokalde iş ters gitse ne yapacak müdahale edebileceği küçücük ofiste ne yapabilir.. Benim doktorumda sorunları lokalle düzelteceğini söyledi asla istemedim ameliyatta tüm burnu açmış yapamamış lokalle nasıl yapsın

merhaba kızlar.
tam 1 sene önce rinoplasti oldum ferit bayakır'a ama şuanda burnumda deliklerde eşitsizlik, sağ taraftan sıfır nefes alma, burun ucu top gibi ve sert, baya bir yamukluk var.
doktoruma bundan bahsettim kontrol etti ve lokal anestezi altında düzeltme yapabileceğini söyledi.
o kadar para verdim, bıçak altına yattım çok sinirlerim bozuk.
tecrübesi olan var mı?
Zaten o doktor bu hale getirmiş tekrar düzeltmesini bekleme revizyon doktoru araştırmanı öneririm

Bildigim tek şey aynı doktora iki kez duzelttirme yapan kişilerin memnun olmadığı, daha kötüye gittiği. Ben olsam başka doktor bakardim

Merhaba son durum nedir bende 2. Aya gireceğim ucu top gibi çok sert :(

Lütfen borç harç bul düzgün yapacak, işinin ehli bir doktora git, burnunu şansa bırakma.

Back
X