Yalvariyorum yardım edin, evlilik korkusu, sevgi çıkmazı

notdefteri2_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
5.012
6.604
notdefteri2_Yeni ÜyeÜye

Bundan 5 ay önce biriyle tanistirildim.30 yasinda bir öğretmenim. ilk gördüğümde yakisikli, iyi bir insan dedim, ama cok keyif almadim, heyecanlanmadim. ve sehirlerde farklı oldugu icin 4. gorusmemizde olmayacağını soyledim.
Sonra babam kanser oldu, onu duymuş hemen aradi hastane süresince yanimda oldu, mesajla, buraya gelerek, telefonda.abisi doktor burada o da cok yardimci oldu.oylelikle anlamadigim bi sekilde ilişkimiz basladi.ve icime bir sicaklik geldi, tarzimiz uyuyor, beni cok seviyor, melek gibi kalbi var dedim evlenecegimi soyledim. bir sürü ceyiz aldım, ailem, aileler yüzük takilsin dedi ben nedense korktum.bu arada o hemen istifa etti, benim bulundugum sehirde bizim evimizin yaninda ev tuttu, seni ailenden ayirmayacagim dedi.Bütün düzenini bozdu ve geldi 2 ay icinde.
şimdi deli gibi korkuyorum. bu arada kaygibozuklugu tedavisi görüyorum 5senedir.panikatak hastasiyim.
acaba seviyor muyum? ileride sıkılır mıyımdiye diye yanında hep aglamaya basladim, oda artık umitsiz, kaybetmek istemiyorumböyle bir insanı, harika bor eş olur. Amaevlilikte bu yeterli mi, bazen hareketleribatiyor ben mi cok inceliyorum ondan mibilmiyorum..
ne olur yardim edin bana..psikolojim bedenim mahvolmus durumda, dusunmekten...

yanında o kadar cok agladim ki, artik ona da zehir ettim günleri. simdi ara verdik 3 gün oldu. psikologum ozlemezsem ayrilmam gerektigini soyledi. cok korkuyorum ozlemeyecegim diye..onu kaybetmek istemiyorum. Çünkü bir yuva istiyorum bir eş istiyorum artik. ailemde hep sorun vardi, annem babam 2 kez bosandi. Doğru bir evlilik yapmak istiyorum. Ancak duygularimdan emin olmak çok zor .cok zorlanıyorum. seviyor muyum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…