Çok teşekkür ederimDaha cok yeni canm ya biraz sabret bende ayni sorundan dolayi ameliyat oldm bir aya yaklasti benmde. Ama bende 14. Gunumde falan cok da normal nefes almiyordum tikaliydi. Ozellikle bir tarafim daha fazla tikaliydi. Ama su an ikisi de acildi. Burnumu temizlerken boyle deri gibi seyler cikti hep burnumdan ki bu normalmis. Onlar cikip dikisler de eriyip dustukten sonra iyice acildi. Korkma yani biraz daha sabir bir ay gectikten sonra da devam ederse doktorunla konus
Arkadaşlar sanırım nazal valv darlığı sorunu var burnumda. Yani ameliyattan sonra oluştu bu sanırım. Korkuyorum
Çok az da olsa bir atrış oluyor nefes almam da sanırım sorun var dimiben de aynı şeyden şüphelendim kbb doktoruna gittim kendi doktorum dışında bana şişlik nedeniyle kanatlarımın nefes alırken çöktüğünü zamanla düzeleceğini söyledi benim 47 gün oldu hala aynı ben de nazal valv darlığından korkuyorum cottle manevrası denilen burnu yanaklara doğru çekince rahat nefes alabilme durumu mu var sizde de?
Doktorumu aradım, yarın kontrole gitcem. Napıcam ben
15. gün çok çok erken siz endişelenmeyin yarın doktorunuzla görüşün buraya da yazarsanız beni de rahatlatmış olursunuz çünkü ben de nazal valv darlığından şüpheleniyorum doktorlara güvenemiyorum görünsem deama sizinki çok yeni endişe etmeyin.
çok teşekkürler ilginiz için :) geri dönüş yaparım :)
Hesabım kapatıldığı için dün cevap veremedim, özür dilerim. Evet doktora gittim, kesinlikle bir sorun yok dedi ve serum fizyolojik bir de krem verdi. :) İnşallah düzelir benim de senin de :)Doktorunuza gittiniz mi acaba ne söyledi? Nazal valv dan şüpheleniyorsunuz aşırı mı daraltmış?
Hesabım kapatıldığı için dün cevap veremedim, özür dilerim. Evet doktora gittim, kesinlikle bir sorun yok dedi ve serum fizyolojik bir de krem verdi. :) İnşallah düzelir benim de senin de :)
İçe gömülmesini konuşmadık ama dışa doğru çekince daha rahat nefes alıyorum dedim, şüpheci yaklaştım baya ama kesinlikle yok, olsa söylerim filan dedi. Ablamında derin nefes alınca biri içeri doğru göçüyo ama nefes alma problemim var demiyo. Bu durum var diye illaki bu sorun olcak diye bişey yok sanırım :) Sen de dua et, doktorun bişey yok demiş sonuçta :)çok sevindim adınıza. peki burun kanatlarımız neden bu şekilde içe gömülüyormuş söyledi mi? kbb ci şişlikten demişti.