Aslinda çok dikkatli yıkıyorum hatta bu 4 senedir hayatim sadece saclarim uzerine kurulu gibi oldu. bebegim olmus olsa anca bu kadar nazik ve hassas davraniyor olurdum. Yani saclarima bebegim gibi bakiyorum. Yeter ki dokulmesin diye. Psikolojik olarak beni bitirdi bu durum. Yag bakimlari çok yapıyordum aslinda saclarim asiri yagli degildi buna guvenerek bu bakimlari yapiyordum. Geceden sürüp boneleyip oyle yatıyordum sabah yikiyordum bu bi hataymis. Bi de saçlarım nemini korusun yumusacik olsun diye dustan sonra saçlarımı havluya sarar kuruyana kadar beklerdim oyle açardim. Malesef bu da sakincaliymis. Bunlar tetiklemis olabilir mi bilmiyorum. Kabuk kepek gibi sorunlarim yok. Ama o tabaka yumusamis kepek gibi. Sanki suyla yumusuyor mumsu oluyor gibi. Kuruyken görünürde bisey olmuyor kepekler görülmüyor ama yine tirnaklarsam arada minik kepekler gibi geliyor. Marketten kepek sampuanlari, eczaneden kepek ve egzama sampuanlari, bebek sampuanlari, sabunlar dogal sirkeler karbonatlar limon cay agaci yagi kortizonlu losyonlar o bu ne varsa ne onerilmisse her seyii denedim. 4 senedir elime gecen butun parayi sacim icin harcadim. Asla o tabakayi arindiramadim. Görünürde bisey olmayinca bazi doktorlar egzama degil diyor bazisi yakindan inceleyip egzama diyor. Ama onca seyden en azindan biri egzama olsa etki ederdi diyorum. Bambaska bi sorun gibi geliyor. Bu tabaka kökleri tıkıyor sanki. Ama bu saclari islatmadan once sampuanlamayi denemedim bi de o sekilde yikayayim bi umut