YALVARIYOM AKIL VERİN

Canim basina dert arama bosver. Boylesi sevilir mi kiza tokat atmis cani pis herif!
Dua et kurtulmussun

Anlatılan eksik gbi geldi. Adam durduk yere bu kadar nefret etmez szden.
Bnce o kadarda masum deilsin

Hayır demeyi öğrenmelisin Seda, seninle konusuyor diye kız kardeşini toparlayan ezik bir adamdan insanlık bekleme, o daha kadın ruhunu cozememis eminim hayatına giren diğer kadınlarda anlamayacak, daha musamali bir insanla birlikte olmayı dene...:) tabi daha musamali ve senide tatmin edecek biri insanlar gelirler giderler, bu beni asla bırakmaz dediğin kişi bile bi anda sıkılıverir senden bazen kaldığı bu çocuğun amacı zaten baskaymis bence :) iyi geceler...

He birde masum olsun veya olmasın, belki de sıkıntıları var yada ne aradığını bilmio fakat birileriyle iletişim kurmak istio sonra kendini uzecek hareketler yapio, yargilayacaginiza çözüm uretinnnnn!!! İnsanlarla ugrasmayinn...

Kızkardeşine tokat atan yarın birgün sana tekme bile atar, uzak dur. Belliki şiddet sorunu var, hayır gelmez böylesinden. Ayrıca lütfen noktalama işaretleri kullanın, özellikle noktaya bayılırım.

Bir adam ya da kadın sevmiyorsa sevmez. Yapacak bir şey yok. Adamı unutacaksin. Kız kardeşine de ben abini artık istemiyorum de ki kız seni müdafaa edeceğim diye dayak yemesin.

Kardesine tokat attigini, sizi görmezden gelip başka kızlarla ilgilendigini soylemissiniz. Kafanizdan atip sizin de onu yoksaymanizdan baska bir secenek yok bence. Kardesiyle konusun, edin de evlerine gitmeseniz iyi olur gibi geldi bana.

Bu adamı seviyorsun öyle mi.
Kizkardesinde antrenman yapip sana attığı üst model tokatlarin tadını cikarirsin artık.

çalıştığınız yerde kavgalı ya da küs olduğunuz biri var mıydı?belki hakkınızda kötü şeyler söyleyip sizi kötülemişlerdir.
ya da.....oradan birini bulmuştur...sizde unutun gitsin..kız kardeşiyle de görüşmeyin bence.
lisedeyken geçmişi pek iyi olmayan bir arkadaşım vardı..yani hakkında hoş şeyler söyleyen kimse yoktu.bir çocukla çıkmaya başlamışlardı.çocuk başka okuldandı.bir gün bizim okula geldiğinde birileri kızla ilgili ne söylediyse artık çocuk bir anda ayrıldı kızdan....

Istemiyor sizi belliki evine girip cikmanizdan da hoslanmamis. Pek saglikli bir adama benzemiyor, sebebi her ne olursa olsun kardesine siddet uygulayan bir adam normal olamaz

Sizinle gorusmesine neden kiziyor ki? Ayrica tokat cok kaba bi davranis boyle birisinden hayir beklemeyin sizinki biraz takinti olmus sanirim kardesiyle de o yuzden iyi anlasmis gbisiniz..bence bunlardan uzaklasip baska cevreler edinin

Seda ses ver ne düşünüyorsun bu soylenenlerle ilgili ne yapacaksın.? Dur ben soyliyim biz ne kadar dil doksekte nafile istediğini yapcaksaksin ama aliskanliklarindan vazgecebilirsin, duygusal olursan kaybedersin seda kulak ver bana :)

Kiz kardesiyle gorusmeyi de kes bence yazik kiza senin yuzunden hirpalanmasin..
Boyle bir magandayla daha ileri gitmedigin icin de sukur namazi kil

Herkese akıl vere vere bende kalmıyo sonra

Biraz da siz çalıştırın kafanızı.

Verdiğimiz akılları beğenseler bari beğenmiyorlar da boşa gidiyor...
sevgili konu sahibi, eski sevgilinin evine neden gittiğine bir anlam veremedim, kız kardeşi ile arkadaş olmanız çok mu lazım.
evine gitmekle saçma bir şey yapmışsın, kız kardeşi iyi olabilir ailesi de ama eski erkek arkadaşın sonuçta onun aracılığı ile tanıştığın insanlar. neyini seviyorsun adam kız kardeşine bile senle görüşüyor diye tokat atmış seni bulsa ne yapacak allah bilir. dövse sövse süründürse de mi seviyorum diyeceksin bu sevgi değil bağımlılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…