Kese sarkmasının tedavisi var Can'ım . Kolay mı zor mu bilmiyorum .. Bence onu bi araştır eğer kolay bi şekilde tedavi ediliyorsa tabi ki normal Doğum sezeryan bir çok yönden tavsiye edilmiyor ve doktoruna sordun mu normal doğumun sarkmayı artırıp artırmayacağını ?Ne olur yardım edin cildiricam ilk bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım idrar kesemde sarkma meydana geldi. Şimdi ikinci bebeğime hamleyim doktorum ısrarla normal doğum öneriyor bense sarkmanin artmasından çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen varmı...İdrar kacirmiyorum fakat vajinamda elime gelen bir parça var...sezeryan mi tercih etmeliyim bu seferde bebeğim için endişe duyuyorum yalvaririm bişeyler söyleyin 1 ay kaldi doğuma...
Doktorum sezeryanda olsan hamilelik sürecinde bu artma meydana gelicek diyor. Ilk normal doğumun riski budur .Bunu göze aldıktan sonra ikincide sezeryan olmak anlamsız daha kolay bi doğum olacak diyor sezeryan tarafı hiç değil korkularima rağmen hiç tavsiye etmiyor sezeryani..kirisiklarimiz kadar doğal bu durum diyor...ben daha kötü şeyler duyduğum için endiseleniyorum idrar kaçırma gibi.Kese sarkmasının tedavisi var Can'ım . Kolay mı zor mu bilmiyorum .. Bence onu bi araştır eğer kolay bi şekilde tedavi ediliyorsa tabi ki normal Doğum sezeryan bir çok yönden tavsiye edilmiyor ve doktoruna sordun mu normal doğumun sarkmayı artırıp artırmayacağını ?
"Doktorum sezeryanda olsan hamilelik sürecinde bu artma meydana gelicek diyor. Ilk normal doğumun riski budur .Bunu göze aldıktan sonra ikincide sezeryan olmak anlamsız daha kolay bi doğum olacak diyor sezeryan tarafı hiç değil korkularima rağmen hiç tavsiye etmiyor sezeryani..kirisiklarimiz kadar doğal bu durum diyor...ben daha kötü şeyler duyduğum için endiseleniyorum idrar kaçırma gibi.
mimİnşallah öyle olur çok teşekkür ederim Rabbim sizin bebeğinizide sağlıkla kucağıniza almayi nasip eder inşallah
Sen normal dogum yap sonra keseyi yukari kaldirt zaten sarkmis bir kac yil sonra idrar kacrmayada baslican mecbur kaldirtcan zatenNe olur yardım edin cildiricam ilk bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım idrar kesemde sarkma meydana geldi. Şimdi ikinci bebeğime hamleyim doktorum ısrarla normal doğum öneriyor bense sarkmanin artmasından çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen varmı...İdrar kacirmiyorum fakat vajinamda elime gelen bir parça var...sezeryan mi tercih etmeliyim bu seferde bebeğim için endişe duyuyorum yalvaririm bişeyler söyleyin 1 ay kaldi doğuma...
Annem var fakat annem 56 yasinda... onunda 3 dogumdan sonra olmus yillarca idare etti 10 yil önce dr yukari kaldiralim dedi istemedi annem idrarini tutamamasina ragmeb ama son 4 yildir sürekli kanama oluyodu böyle eli kadar kan parcalari geliyodu et gibiydi resmen ve en sonunda 7 ay önce rahimi komple aldilar.Etrafınızda bu ameliyatı geçirmiş olan var mı ?
Aslinda birsey var ama türkcesini bilmiyorum ama eczaneye bi sorabilirsin böyle kursun gibi bisey agir birsey tampon büyüklügünde 3 boy oluyo onu asagidan tampon gibi koyuyorsun o masaj yapiyo sanirim atam emin degilim onu düzenli kullanirsan eger sarkma ortadan kalkiyo annem kullanmak istemedi onu ama almanyada dr lar ve evbeler tavsiye ediyoAnnem var fakat annem 56 yasinda... onunda 3 dogumdan sonra olmus yillarca idare etti 10 yil önce dr yukari kaldiralim dedi istemedi annem idrarini tutamamasina ragmeb ama son 4 yildir sürekli kanama oluyodu böyle eli kadar kan parcalari geliyodu et gibiydi resmen ve en sonunda 7 ay önce rahimi komple aldilar.
Ne olur yardım edin cildiricam ilk bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım idrar kesemde sarkma meydana geldi. Şimdi ikinci bebeğime hamleyim doktorum ısrarla normal doğum öneriyor bense sarkmanin artmasından çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen varmı...İdrar kacirmiyorum fakat vajinamda elime gelen bir parça var...sezeryan mi tercih etmeliyim bu seferde bebeğim için endişe duyuyorum yalvaririm bişeyler söyleyin 1 ay kaldi doğuma...
Ne olur yardım edin cildiricam ilk bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım idrar kesemde sarkma meydana geldi. Şimdi ikinci bebeğime hamleyim doktorum ısrarla normal doğum öneriyor bense sarkmanin artmasından çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen varmı...İdrar kacirmiyorum fakat vajinamda elime gelen bir parça var...sezeryan mi tercih etmeliyim bu seferde bebeğim için endişe duyuyorum yalvaririm bişeyler söyleyin 1 ay kaldi doğuma...
Çok teşekkür ederim birde ona bakayım hayırlısı inşallah başa gelen cekilir...ama çok pişmanım keşke en başında sezeryan olup çıksayım...şimdi ikincide öyle olurdu hiç aklım karışmazdi.
Merhaba. Idrar kesesi sarkmasini cok kolay bir operasyonla hallediyorlar diye biliyorum. Doktorun da tavsiye ediyor ise bence normal doğumu tercih etmelisin. Ayrica kegel egzersizleri de toparlanmaya yardimci oluyor. Ben de size bir şey sormak istiyorum. Ben de 1 yıl kadar önce normal dogum yaptim. Kaçırma falan yok ama yürürken özellikle küçük tuvaletim geliyormus gibi hissediyorum (yani tuvaletim yokken). Böyle bir his var mi sizde de??Ne olur yardım edin cildiricam ilk bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım idrar kesemde sarkma meydana geldi. Şimdi ikinci bebeğime hamleyim doktorum ısrarla normal doğum öneriyor bense sarkmanin artmasından çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen varmı...İdrar kacirmiyorum fakat vajinamda elime gelen bir parça var...sezeryan mi tercih etmeliyim bu seferde bebeğim için endişe duyuyorum yalvaririm bişeyler söyleyin 1 ay kaldi doğuma...
Zeydaci ayıp olucak biraz ama benim durumum biraz farklı öyle sıkışma kaçırma gibi şikayetlerim yokta...kiraz boyutunda bi parça var...temizlik yaparken falan hissediyorumMerhaba. Idrar kesesi sarkmasini cok kolay bir operasyonla hallediyorlar diye biliyorum. Doktorun da tavsiye ediyor ise bence normal doğumu tercih etmelisin. Ayrica kegel egzersizleri de toparlanmaya yardimci oluyor. Ben de size bir şey sormak istiyorum. Ben de 1 yıl kadar önce normal dogum yaptim. Kaçırma falan yok ama yürürken özellikle küçük tuvaletim geliyormus gibi hissediyorum (yani tuvaletim yokken). Böyle bir his var mi sizde de??
Anladım canım. Bir rahatsizlik vermiyor yani. Naçizhane fikrim şöyle : sebepsiz yere sezeryani secersen her halukarda bir operasyon geçirmiş olacaksin. Ilerde idrar kesesi icin gerekirse ikinci bir operasyon. Ama normal doğumu secersen ameliyat olmamis olacaksin.idrar kesesi sorunu artacak diye bir sey yok. Cok gerekirse ilerde tek bir operasyonla bu sorundan tamamen kurtulursun ama kacirma durumu ve rahatsizlik söz konusu degilse operasyona gerek duymuyor doktorlar. Inşallah hakkinda hayırlısı olur. Rahat ol. Hepsi geçer.Zeydaci ayıp olucak biraz ama benim durumum biraz farklı öyle sıkışma kaçırma gibi şikayetlerim yokta...kiraz boyutunda bi parça var...temizlik yaparken falan hissediyorumo büyüyecek diye korkuyorum
Sen bence doktorunda tavsiye ediyor sa normal doguma niyetlen. Ama Kismetinde sezeryan varsa zaten öyle olur. Allah'a birak. Keyfine bak.Anladım canım. Bir rahatsizlik vermiyor yani. Naçizhane fikrim şöyle : sebepsiz yere sezeryani secersen her halukarda bir operasyon geçirmiş olacaksin. Ilerde idrar kesesi icin gerekirse ikinci bir operasyon. Ama normal doğumu secersen ameliyat olmamis olacaksin.idrar kesesi sorunu artacak diye bir sey yok. Cok gerekirse ilerde tek bir operasyonla bu sorundan tamamen kurtulursun ama kacirma durumu ve rahatsizlik söz konusu degilse operasyona gerek duymuyor doktorlar. Inşallah hakkinda hayırlısı olur. Rahat ol. Hepsi geçer.
Keşke bende sezeryan olsaydım diyorum senin gibi bende sarkma oldu ve vajinam buyük oranda genişledi içimi görüyorum simdi doktorlar vajina daraltma ameliyatı olmamı soyledisık sık enfeksiyon kapıyorum bu yüzden eimlen doğru dürüst ilşkiye bile giremiyorumÇok teşekkür ederim birde ona bakayım hayırlısı inşallah başa gelen cekilir...ama çok pişmanım keşke en başında sezeryan olup çıksayım...şimdi ikincide öyle olurdu hiç aklım karışmazdi.