• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım bır yardım edın kafayı yıyecegım çok mutsuzum :( :(

bu tahlilleri hep aynı laboratuarda mı yaptırıyorsun;cünkü labdan laba değişiyor.
canım beta hcglerin düşmeye başlamış yüksek ihtimal kimyasal gebeliksin.
ki dış gebelik olacağına kimyasal olsun.
ayrıca kimyasal gebelik sonrası gebelik ihtimali daha cok artıyor.
birçok kişi duydum öncesinde kimyasal yasayıp ardından normal gebe kalmış olan.

inşallah kimyasaldır canımmm dış gebelik olma ıhtımalı kaç gundur huzurumu kaçırdı hayattan gönlüm geçti resmen evden dışarı çıkmıyorum kimseyı görmek istemiyorum bugünkü sonuç yuzumu güldürdü. bende okudum kımyasal sonrası daha cabuk gebe kalınıyormuş inşallah kimyasaldır

Canim yanilmiyorsam 50 gibi bir seviyede bir sıkınti olmaz.bhcg dusmez anormal yukselmeye devam eder ve usgde de rahim icinde keseye rastlanmazsa dis gebelikten korkarsin.bunu da doktorun en iyi sekilde takip eder rahat ol.

selam kızlar ben 7+3 haftamdayım kesem 22mm yolk kesem görünüyor ama bebek yok yok yok iki hafta önce de görünmedi şimdi de yok... doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi ve bebeğin şimdiye kadar görünmüş olması gerektiğini söyledi başımızdan aşağı kaynar sular döküldü eşim benden de kötü oldu çok üzgünüz şu anda. ikimiz de bunca zaman bekledik tam kendimizi tüp bebeğe hazırlamış doktorla konuşmuş yerini fiyatını belirlemiştik adet olmayı bekliyordum ki hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu herkese söyledik herkes şok olmakla beraber mutluluktan bizim gibi ne yapacağını şaşırdı ancak sonuç bu... ikimizde de sorun yok nedensiz inferlite dediler 4 sene sonra böyle bir mutluluk ve sonu ... Şimdi kızlar benim durumumda olup da bebeğini sonradan gören oldu mu yoksa doktorun dediği gibi bu gebelik düşük yada kürtajla sonlanacak mı? :( 4 gün sonra tekrar çağırdı tekrar bakıcaz dedi ancak bundan sonra görünmesi düşük ihtimal yüksek olan ihtimal ise sonlanacak dedi okuduğum yorumlarda yolk kesesi varsa bebek de görünür diyorlar bu ne şimdi çıldırıcam... Güçlü durmaya çalışıyorum eşim daha çok etkilendiği için ama zor çoookkkk zor çok.....

selam kızlar ben 7+3 haftamdayım kesem 22mm yolk kesem görünüyor ama bebek yok yok yok iki hafta önce de görünmedi şimdi de yok... doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi ve bebeğin şimdiye kadar görünmüş olması gerektiğini söyledi başımızdan aşağı kaynar sular döküldü eşim benden de kötü oldu çok üzgünüz şu anda. ikimiz de bunca zaman bekledik tam kendimizi tüp bebeğe hazırlamış doktorla konuşmuş yerini fiyatını belirlemiştik adet olmayı bekliyordum ki hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu herkese söyledik herkes şok olmakla beraber mutluluktan bizim gibi ne yapacağını şaşırdı ancak sonuç bu... ikimizde de sorun yok nedensiz inferlite dediler 4 sene sonra böyle bir mutluluk ve sonu ... Şimdi kızlar benim durumumda olup da bebeğini sonradan gören oldu mu yoksa doktorun dediği gibi bu gebelik düşük yada kürtajla sonlanacak mı? :( 4 gün sonra tekrar çağırdı tekrar bakıcaz dedi ancak bundan sonra görünmesi düşük ihtimal yüksek olan ihtimal ise sonlanacak dedi okuduğum yorumlarda yolk kesesi varsa bebek de görünür diyorlar bu ne şimdi çıldırıcam... Güçlü durmaya çalışıyorum eşim daha çok etkilendiği için ama zor çoookkkk zor çok.....

canm ben pek anlamıyorum yorum yapmayım o yüzen ama inşallah herşey yoluna gırer güzel haberler alırsın

Canim oncelikle insaallah bebegin rahmindedir insaallah sikintilarini en kisa zamanda olumlu sekilde atlatirsin ama benim bildigim yolk kesesi varsa bebek de vardir bir iki hafta bekle bende de gec dollenme oldugu icin embriyo gorunmemisti ve doktorum bos gebelikten suphelenmisti ama yolk kesesi oldugi zaman bildigim kadariyla embriyo da olusuyor hemen kurtaja gitme sakin baska doktora git bu arada kendini yorma sakin... insaallah bebegin saglikla filizlenir karninda

canm ben pek anlamıyorum yorum yapmayım o yüzen ama inşallah herşey yoluna gırer güzel haberler alırsın

Dua et
El mubdi
Zikrini sag elini karnina koyup 99 kere tekrarla bu bebegin dusmesini engelliyormus aklima sadece bu geldi insaallah nirmal bir gebeliktir sen de cok yipranmadan anlasilir :(

İnşallah kızlar inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için bekliycem sonuna kadar bir iki doktora daha gitmeden zaten kabul etmem kürtajı cuma ola hayrola ... İnşallah burdan iyi haberlerimi veririm size ne olur dua edin benim için de çok ihtiyacım var :(

şimdi kan sonucumu aldım sırasıyla
28/01/2014 : 115.50
01/02/2014 : 68.90
04/02/2014 : 79.80
06/02/2014 : 56.70 bugünkü sonuç

kızlar sizce dış gebelik mı kımyasal gebelik mı? dr dışda olabılır dedi değer sıfırlanahna kadar bakıcaz dedi
merhaba rujum msjlarini okudum suan durumun ne merak etdim ins hayirli seyler olmusdur

İnşallah kızlar inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için bekliycem sonuna kadar bir iki doktora daha gitmeden zaten kabul etmem kürtajı cuma ola hayrola ... İnşallah burdan iyi haberlerimi veririm size ne olur dua edin benim için de çok ihtiyacım var :(

Canım öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun ilk yazdığın günü okudum bak moralini bozma ilk yazdığın gün bebek var mı yok mu değerler düştü mü düşmedi mi derken bebeğin seninle bu günlere gelmiş yine bebiş var gibi ki kesen görünmüş bazen böyle belirsizlikler insanı deli ediyor zaman geçmiyor seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bu ayın sonunu getiremiyorum hamile miyim değil miyim diye yok şimdi kan versem çıkar mı çıkmaz mı diye inan doktor iki gündür bekliyor kan vermem için ben cesaret edemiyorum ya kanda çıkmaz da ama bebiş varsa diye off Allah yardımcımız olsun :31:

çok teşekkür ederim canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun ben de aynı senin gibi 4 senemi her adet tarihime yaklaşırken acaba oldu mu bu ay bebeğim tutundu mu hamilemiyim test mi yapsam diye geçirdim ta ki geçen aya kadar beş gün geçti test aldım ve çizgi silik çıktı acaba mı dedim cumartesi günü yapmıştım testi pazartesiyi bekledim kan verdik eşimle birlikte 1367 kan değeri pozitifi duyunca hemşireyi öpmemek için zor tuttum kendimi çıktık eşimle içimiz içimize sığmıyor tam aşılama mı tüp bebek mi diye adetimi beklerken böyle bir haber almak inanılmazdı... doktor 10 gün sonra gel dedi gittik yolk kesesi görünüyor kesen 10 mm 1 hafta geriden geliyor dedi şaşırdım ben sanıyordum ki kese varsa kan pozitifse bebeğimi kucağıma alacağım kesin... Meğer daha neler varmış sabır dedi doktor bekliyceksin hamilelik sabır işi biz 4 sene beklemişiz eşimle 10 gün de laf mı gel bana sor başladım araştırmaya boş gebelik diyor yazılanlar ama yolk kesesi vardı eğer o varsa boş gebelik olmaz o zaman geç döllenme diyor yazılanlar ama tüp bebek mi aşılamama mı diye doktora gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı doktor içerde herşey yolunda demişti adet olana kadar bekle kararınızı o zamana kadar verin bence aşılama olmadan tüp bebeğe geçmeyelim çünkü birşeyiniz yok nedensiz inferlite sizinki dedi... bundan dolayı geç döllenme de olamaz diye düşündüm taaa ki düne kadar ben içten içe kendimi her türlü kötü habere alıştırmışım gözümden bir damla yaş gelmedi eşimi teselli etmeye çalışmaktan güçlü durmaya çalışmaktan sonra başladık sinirden gülmeye bu işin tersi olması gerekmiyormuydu diye offfff içimi kimse bilmiyor ama hep belirsizlik hep belirsizlikti yavrumun kendini göstermesi bana zaten önce silik çizgi sonra ultrasonlar yok işte oluşamamış vardır Allah'ımın bir bildiği vardır bunda da bir hayır belki de uğraşma diyor bize sizin çocuğunuz oluyor sen hamile kalabiliyorsun ama uğraşma benim yazdığım bir zaman var diyor belki Allah'ım bana... Ben bir şey öğrendim kızlar kendimizi de parçalasak ağlasak depresyona girsek olacakla öleceğin önüne kimse geçemiyor hiçbirşey bizden değerli değil sevgimizden aşkımızdan yuvamızdan eğer bir gün o yuva bir bebekle taçlanacaksa zaten olacak olmayacaksa da elimizden hiçbirşey gelmez bu da bizim sınavımız pskolojimizi sağlam tutup dik durmalıyız bu hayat geçici e nihayetinde Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

çok teşekkür ederim canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun ben de aynı senin gibi 4 senemi her adet tarihime yaklaşırken acaba oldu mu bu ay bebeğim tutundu mu hamilemiyim test mi yapsam diye geçirdim ta ki geçen aya kadar beş gün geçti test aldım ve çizgi silik çıktı acaba mı dedim cumartesi günü yapmıştım testi pazartesiyi bekledim kan verdik eşimle birlikte 1367 kan değeri pozitifi duyunca hemşireyi öpmemek için zor tuttum kendimi çıktık eşimle içimiz içimize sığmıyor tam aşılama mı tüp bebek mi diye adetimi beklerken böyle bir haber almak inanılmazdı... doktor 10 gün sonra gel dedi gittik yolk kesesi görünüyor kesen 10 mm 1 hafta geriden geliyor dedi şaşırdım ben sanıyordum ki kese varsa kan pozitifse bebeğimi kucağıma alacağım kesin... Meğer daha neler varmış sabır dedi doktor bekliyceksin hamilelik sabır işi biz 4 sene beklemişiz eşimle 10 gün de laf mı gel bana sor başladım araştırmaya boş gebelik diyor yazılanlar ama yolk kesesi vardı eğer o varsa boş gebelik olmaz o zaman geç döllenme diyor yazılanlar ama tüp bebek mi aşılamama mı diye doktora gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı doktor içerde herşey yolunda demişti adet olana kadar bekle kararınızı o zamana kadar verin bence aşılama olmadan tüp bebeğe geçmeyelim çünkü birşeyiniz yok nedensiz inferlite sizinki dedi... bundan dolayı geç döllenme de olamaz diye düşündüm taaa ki düne kadar ben içten içe kendimi her türlü kötü habere alıştırmışım gözümden bir damla yaş gelmedi eşimi teselli etmeye çalışmaktan güçlü durmaya çalışmaktan sonra başladık sinirden gülmeye bu işin tersi olması gerekmiyormuydu diye offfff içimi kimse bilmiyor ama hep belirsizlik hep belirsizlikti yavrumun kendini göstermesi bana zaten önce silik çizgi sonra ultrasonlar yok işte oluşamamış vardır Allah'ımın bir bildiği vardır bunda da bir hayır belki de uğraşma diyor bize sizin çocuğunuz oluyor sen hamile kalabiliyorsun ama uğraşma benim yazdığım bir zaman var diyor belki Allah'ım bana... Ben bir şey öğrendim kızlar kendimizi de parçalasak ağlasak depresyona girsek olacakla öleceğin önüne kimse geçemiyor hiçbirşey bizden değerli değil sevgimizden aşkımızdan yuvamızdan eğer bir gün o yuva bir bebekle taçlanacaksa zaten olacak olmayacaksa da elimizden hiçbirşey gelmez bu da bizim sınavımız pskolojimizi sağlam tutup dik durmalıyız bu hayat geçici e nihayetinde Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Canim insaallah embriyoyu gordugunde icin rahatlayacaktir. Dua edicem ins. Sana... sadece sunu soylemek istiyorum internete her baktiginda insan demoralize oluyor cunku internet oyle bir yer ki tirnagim kirildi yazsan seni kanser cikartiyor o yuzden Allah'a sigin bolca dua et gece hacet namazina kalk orada dua et internetten bak o namaza ve bu meseleyi arastirmayi birak cunku icin daralir hepten

bu belirsizlikleri on bes gun önce bende yasadim once hafif renkli akintiyla gelen sancim vardi gebelik testimi tekrarladim baktim ikinci cizgide hafif siiliklesme var aksami solugu acilde aldim kan degerime bakildi 25000 civari deger cok yuksek yarin gelultasonde bebisi goruruz dedi doktor ertesi gun kalpatislarini duyma hevesiyle gittim kalp atisini gectim bebis bile yok kese gibi bisi var ama kesemi emin diliz denildi oylece ciktim hastaneden...ertesi sabah tekrar sanci krizleri gecirince solugu aile hekimimim yaninda aldim sagolsun cok rahatlatti beni kanamalarim olsa dahi coknormal oldugunu soyledi sen kendine dikkat et gerisi Allaha kalmis dedi ultrasonda. gorduklerini unut dedi kalbi atiyormu bebis varmi yokmu bunlari dusunme onemli olan kan degeridir gebelik degerin iki gunde iki katina cikiyorsa sorun yok demektir gerisi onemli dil dedi...iki uc gun kan verdim surekli cok sukurdegerlerim cok cok iyi...demem oki kendini belirsizlikler icinde yipratma hersey olucagina varir kan degerlerin iyi ise gerisini dusunme rahat ol ultrasonda gorulenleride unut her zaman ufak tefek hatalar gozukebilr denildigigibi. kan degerlerin gebeligin hakkinda yol gosterir zaten degerlerin iyi ise kese var yok kalp atisi gec olmus olmamis onemli degil...

Sen kaçıncı haftandasın canım kaçıncı haftada göremediler bebeği benim 8. hafta bugün rahat edemedim yine başka bir doktora daha gittim o da göremedi anomali oluşmuş vücut bebeğin gelişimini sonlandırmış olmalı dedi kalp atışı yok olmalıydı dedi yolk kesen burda hemen bunun altında bebek olmalıydı ve bu haftada büyüklüğü şu kadar olmalıydı diye uzunluğunu gösterdi kürtaj yapmalıyız ki sana zarar vermesin zamanlı zamansız kanaman başlayabilir gecenin bir yarısı hastaneye kaldırılmak zorunda da kalabilirsin dedi yarın da bir profösöre randevu aldım riskli gebeliklerde çok başarılı olduğunu duydum çapa anabilim dalı başkanıymış ama benim ümidim kalmadı artık bebeğim beni neden blinmez terketmiş yada hiç oluşamamış bilmiyorum yarın 17.00 da gidicem sonucumu size yazıcam yine İnşallah senin bebeğin seninledir canım Allah büyük...

Canim insaallah embriyoyu gordugunde icin rahatlayacaktir. Dua edicem ins. Sana... sadece sunu soylemek istiyorum internete her baktiginda insan demoralize oluyor cunku internet oyle bir yer ki tirnagim kirildi yazsan seni kanser cikartiyor o yuzden Allah'a sigin bolca dua et gece hacet namazina kalk orada dua et internetten bak o namaza ve bu meseleyi arastirmayi birak cunku icin daralir hepten

nunik çok teşekkür ederim canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah dua nefes almak gibi bir gereksinim oldu bende zaten artık kurban olduğumun vardır elbet bir bildiği yazılmışsa yaşıycaz yapıcak bişeyim yok dua etmekten başka...

Ben yine hamileyim 5 martta kürtaj oldum 5 nisanda ilk reglimi 5 mayısta da ikinci reglimi gördükten sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim yarın doktor randevum var ve inanılmaz korkuyorum ne olur bana dua edin inşallah bu sefer olur inşallah bu sefer Allahım hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat nasib eder bana...

Ben yine hamileyim 5 martta kürtaj oldum 5 nisanda ilk reglimi 5 mayısta da ikinci reglimi gördükten sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim yarın doktor randevum var ve inanılmaz korkuyorum ne olur bana dua edin inşallah bu sefer olur inşallah bu sefer Allahım hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat nasib eder bana...

canım tebrik ederim ALLAH yar ve yardımcın olsun korkma stres yapma kendıne mutlu ol bu sefer olur Allah'ın izniyle

Back