genelde kırmızı renk kanamadan korkuyor drlar senın kanama kahvelesmıs ama tutunma kanaması degıldır kırmızıda olmuş plesenta aşağılara yerlesıncede kanama oluyor ama senın daah yenı pts gıt tekrar yaptır test bakalım ozman netlesebılır
idrar testı alıp yapsana ptsden önce degerın düştüyse cok pozıtıf çıkmaz test
KIZLAR İMDİ ACILDEN GELİYORUM SONUÇ 68.90 ÇIKMIŞ YANI DÜŞMÜŞ EN SON 125Dİ DOKTOR DIŞ GEBELIK OLABILIR DEDİ HALEN SIFIRLANANA KADAR BAKMAMIZ LAZIM DEDİ
şimdi şunu merak edıyorum bende dış gebelıkte sonuç az az mı yukselır yoksa bır düşer bır yukselır mı?
tecrübelerinizi paylaşın kızlar lütfen
çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşamıştım tam bir sene önce. dış gebelik demişlerdi çok şükür kendiliğinden eridi. değerim 1700den düzenli bir şekilde en son 100 e indi daha sonra sıfırlandı. şükretmelisin ki tüplerine zarar gelmedi. şimdi 6 aydır deniyorum ama tekrar gebe kalamadım. Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş.
ilk öğrendiğimde 1700 idi. 3 gün sonra kanama olmaya başladım. hastaneye gittim değerim 490a düştü sonra 2 gün arayla baktılar 380 daha sonra 100 sonrada sıfırlandı düzenli bir şekilde düştü. vajinal ultrasonda görülmüştü seninki görüldümü
yok canım görünmedi o zaman senınkı kımyasal gebelikmiş dş gebelik degıl perşembe gunu doktor düşmezse müdahale yapalım dedi kürtaj iğne falan dedi kürtaj nıye yapılır kı 70 degerıne
canım naptın nasılsın? bende pco hastası olduğum için seni çok iyi anlıyorum. normal olsan gene olur dersin ama pco lu olduğumuz için ya bidaha olmassa korkusu var değilmi?
evet bır daha ne zaman cesaret ederim bılemıyorum daha degerım düşmedi 70 lerde degerım perşembe bır daha bakılacak
Allah inşallah bize gülerek anlatacağın bişey yazmıştır sana. ama merak etme canım benim kistler patladı ölümden döndüm bak şimdi 2. mucizem geliyor hemde korunuyorduk. kazayla. hemde pco luyum en kötüsünden. adet bile olamıyorum. 40 günde felan. Allaha dua et canım verende o alanda. sanada bi kolaylık gösterecektir.
çoook mutlu oldum çok sevındım senın için haklısın umut kesilmez ama suan yaşadıklarım gözümü korkuttu belkı bu durum geçince bole düşünmeyecegım ama şuankı ruh halım dalgalı
Canım hiç morelini bozma ve eşinlede kendini yıpratma. yarın öbürgün senide gebelik bölümünde göreceğimizden eminim ben. artık ümit olmak için anlatırsın sende başkalarına.
yok canım görünmedi o zaman senınkı kımyasal gebelikmiş dş gebelik degıl perşembe gunu doktor düşmezse müdahale yapalım dedi kürtaj iğne falan dedi kürtaj nıye yapılır kı 70 degerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?