ölücem kahrımdan çıkmıyor aklımdan bir türlüDoğu Türkistan'da çekilmiş o video sanırım kafasını ayağıyla ezmeye çalışıyor bir kadın onu diyorsunuz. Ben de çok kötü oldum ama daha neler neler yapıyorlar çok kötü insanlar var sanki hiç biri bebek olmamış gibi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yalvarırım bi şeyler yapalım hadi kızlar hepimizin evladı var..:(
- Konu Sahibi bekakara
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?neden böyle söylediniz
Bu şekilde gündem oluşması hoşuma gitmiyor bir yandan diyorum ki yardimlaşalim yardim edelim
Ama bakiyorum ki
5 kadin ölüyor birtanesinin ismi göklere cikarken diger 4ünu sorsan öldüğünden haberi yok kimsenin
Bir cocuk icin kampanya baslatiliyor binlerce oyuncak toplaniyor gundem yapiliyor ..halbuki oyuncagi olmayan birsuru cocuk varken 1 tanesini gundem yapip binlerce oyuncak yigmak dogru birsey mi ?
Dedigin videolardan cok gordum bitanesini gundem yapmak birsey degistirmeyecek buyuk vadede
Ben buna kiziyorum artik
Bu şekilde gündem oluşması hoşuma gitmiyor bir yandan diyorum ki yardimlaşalim yardim edelim
Ama bakiyorum ki
5 kadin ölüyor birtanesinin ismi göklere cikarken diger 4ünu sorsan öldüğünden haberi yok kimsenin
Bir cocuk icin kampanya baslatiliyor binlerce oyuncak toplaniyor gundem yapiliyor ..halbuki oyuncagi olmayan birsuru cocuk varken 1 tanesini gundem yapip binlerce oyuncak yigmak dogru birsey mi ?
Dedigin videolardan cok gordum bitanesini gundem yapmak birsey degistirmeyecek buyuk vadede
Ben buna kiziyorum artik
arkadaşlar face de bir video dolanıyor 5-6 yaşlarında bir oğlan çocuğuna işkence yapılıyor kuzum kaçıcak yer arıyor can parçam mahfolmuş isteyene özleden face adresimi vereyim baksın ne olur o videyu cumhurbaşkanına göndermenin bir yolunu bulalım kurtulsun yavrucak sabahtan beri ağlıyorum öldüm üzüntümden elim kolum bağlı en azından cumhurbaşkanı ya da ne bileyim başbakana twitter üzerinden gönderelim benim twitter hesabım yok kullanmayıda bilemem ne olur arkadaşlar yardım edin bana..
rabbim kahhar ismi ile kahr etsin
Bi şey değişmez diye görmezden gelmek çok yanlış bir bakış açısı amacım gündem oluşturmak evet biseyler yapılsın en azından bir kişi kurtulsun diye..ayrıca örneklerinizden yola çıkarak tek bir çocuğu bile mutlu edebilmek muhteşem birşey bir sıfırdan iyidir benceBu şekilde gündem oluşması hoşuma gitmiyor bir yandan diyorum ki yardimlaşalim yardim edelim
Ama bakiyorum ki
Ben buna kiziyorum artik
A
. Amin arkadaşım aminrabbim kahhar ismi ile kahr etsin
Vi
Videoyu kaldirtmak kulaklarımizi tıkamak gözlerimizi kapamak olur aksine çok kişi görmeli ki bi şeyler yapılsın arkadaşımVideoyu Facebook'a şikayet edebilirsiniz. Paylaşarak şikayet edilmesi konusunda bir mesaj yazın Facebook arkadaşlarınıza, gören şikayette bulunsun. Ben videoyu bilmiyorum, izleyemem de zaten.
Bi şey değişmez diye görmezden gelmek çok yanlış bir bakış açısı amacım gündem oluşturmak evet biseyler yapılsın en azından bir kişi kurtulsun diye..ayrıca örneklerinizden yola çıkarak tek bir çocuğu bile mutlu edebilmek muhteşem birşey bir sıfırdan iyidir bence
Kotu birsey degil bi kisi bir kisidir ama her gordugun videoyu veya farkli seyleri bu sekilde gundem yapabileceksen helal olsun ama digerlerini gorunmez ilan edip 1 kisi icin boyle boyle yaptim demek vicdan masturbasyonudur sadece
Ben günlerdir uyumuyorum bu videodan sonra içimin sizisi dinmiyor ve bişeyler yapmaya çalışıyorum vijdanimi rahatlatmaya çalıştığım doğrudur..gücüm yetse diğerleri içinde aynını yaparım zaten en azından gereksiz muhalefet edip çirkinlesmekten yeğdir benim icinKotu birsey degil bi kisi bir kisidir ama her gordugun videoyu veya farkli seyleri bu sekilde gundem yapabileceksen helal olsun ama digerlerini gorunmez ilan edip 1 kisi icin boyle boyle yaptim demek vicdan masturbasyonudur sadece
Videonun kaldırılması açısından demiyorum, videoda yer alan durumla ilgili Facebook görevlilerinin de haberi olursa belki çocuk için bişeyler yapılabilir.Vi
Videoyu kaldirtmak kulaklarımizi tıkamak gözlerimizi kapamak olur aksine çok kişi görmeli ki bi şeyler yapılsın arkadaşım