- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum zaten hamileyim asiri yordu bu durum dolabin lastiginden nasil giriyolar bilmiyorum ama ordan girdigini tespit ettik esimle minnacik yavru ölmüş lastikle dolap arasinda bugun esim tabak dolabini acti 2 gun once kafasina dustu bitanesi napicam nolur bana yardim edin
dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti