Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yalvarırım bır yardım edın kafayı yıyecegım çok mutsuzum :( :(
İnşallah canım inşallahhhh herşey güzel olur bu sefer inşallah... Bu arada doktor randevum çarşambaya kaydı haber vericem yine inşallah güzel haberlerle yazarım size ...
kızlr bana gelınce şubat ayında geçirdiğim kimyasal gebelikten 2 ay sonra dr gittim çok ıyı bır dr rahmime bakdı rahmınde perde var dedi. pcolu olduğumu söyledim pıhtılaşma varmı diye labaratuvara yolladı kan aldılar pahalı bır test onda da kan pıhtılaşma sorunum cıkdı troit ve ınsılun dırencımde var. bu ay amelıyat olucam rahımde ı perdeden. dr dan ALLAH razı olsun bır kımyasal gebelik geçirdim herşeyine bakdı eger bakmasa durmadan düşük yapıcakdım
İnşallah canım inşallahhhh herşey güzel olur bu sefer inşallah... Bu arada doktor randevum çarşambaya kaydı haber vericem yine inşallah güzel haberlerle yazarım size ...
Canım çok teşekkür ederim İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasib etsin evlat sevgisini, evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı... Bu da bizim sınavımızmış vardır Allahımın bir bildiği ben artık bıraktım kendimi düşünmüyor, direnmiyorum ... Bir nehirde kendimi kollarımı açıp akıntıya bırakmış gibi hissediyorum garip bir ruh hali içerisideyim... Geçen hafta doktora gittiğinizde 5+6 idik iki kese gördü biri 14 mm diğeri 9 mm dedi daha çok küçük bebek görünmüyor dedi inşallah bu sefer aynı yıkımı yaşamam perşembe günü gidicem yine inşallah görürüm bu sefer . Sen doktora gittin mi bir sorun bulundu mu 7 senedir neden olmadığına dair testler yapıldı mı ? Aşılama tüp bebek düşündün mü hiç? İnşallah Allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli vicdanlı anesine babasına hayırlı Allah korkusu olan vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip eder sana da canım senin için de dua edicem.