• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım bır yardım edın kafayı yıyecegım çok mutsuzum :( :(

genelde kırmızı renk kanamadan korkuyor drlar senın kanama kahvelesmıs ama tutunma kanaması degıldır kırmızıda olmuş plesenta aşağılara yerlesıncede kanama oluyor ama senın daah yenı pts gıt tekrar yaptır test bakalım ozman netlesebılır

evet önce leke leke kahverengı geldı sonra 2 un yoğun kırmızı kanama şimdiyse kahve ile kırmızı karışık çok çok az bır kanama var p.tesiyi iple çekıyorum. sürekli kk dan böyle bır durum yada yaklaşık bır durum yaşayan arkadaş var mı onu araştırıyorum çok endişeeliyım

idrar testı alıp yapsana ptsden önce degerın düştüyse cok pozıtıf çıkmaz test

idrar testı alıp yapsana ptsden önce degerın düştüyse cok pozıtıf çıkmaz test

canımmm aklınla bin yaşa PEKİ beta hcg en az kaç olmalıkı idrarda çıkabılsın bilgin var mı

Son düzenleme:
20-50 arası olması lazımmış benım mesela ılk sılık cıkmıstı sonra tekraraldım koyu cıktı kandada 841 cıkmıstı bı al bakalım hıc olmazsa değer cok düştümü anlaşılır sen bı alda gebelıgın devam edıp etmedıgı hakkında bılgı sahıbı ol pts nasılsa kanda bakılcak

KIZLAR İMDİ ACILDEN GELİYORUM SONUÇ 68.90 ÇIKMIŞ YANI DÜŞMÜŞ EN SON 125Dİ DOKTOR DIŞ GEBELIK OLABILIR DEDİ HALEN SIFIRLANANA KADAR BAKMAMIZ LAZIM DEDİ

şimdi şunu merak edıyorum bende dış gebelıkte sonuç az az mı yukselır yoksa bır düşer bır yukselır mı?

tecrübelerinizi paylaşın kızlar lütfen

KIZLAR İMDİ ACILDEN GELİYORUM SONUÇ 68.90 ÇIKMIŞ YANI DÜŞMÜŞ EN SON 125Dİ DOKTOR DIŞ GEBELIK OLABILIR DEDİ HALEN SIFIRLANANA KADAR BAKMAMIZ LAZIM DEDİ

şimdi şunu merak edıyorum bende dış gebelıkte sonuç az az mı yukselır yoksa bır düşer bır yukselır mı?

tecrübelerinizi paylaşın kızlar lütfen

kızlar dış gebelıkde düşen değer yenıden yukselebılıyor mu? lütfen bı cevaplayın

çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşamıştım tam bir sene önce. dış gebelik demişlerdi çok şükür kendiliğinden eridi. değerim 1700den düzenli bir şekilde en son 100 e indi daha sonra sıfırlandı. şükretmelisin ki tüplerine zarar gelmedi. şimdi 6 aydır deniyorum ama tekrar gebe kalamadım. Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş.

çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşamıştım tam bir sene önce. dış gebelik demişlerdi çok şükür kendiliğinden eridi. değerim 1700den düzenli bir şekilde en son 100 e indi daha sonra sıfırlandı. şükretmelisin ki tüplerine zarar gelmedi. şimdi 6 aydır deniyorum ama tekrar gebe kalamadım. Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ZOR BIR DURUM degerın 1700den kendiliinden iyi düşmüş. ben bişey danışcam degerın düzenli bır şekılde mı düştü yoksa bır artıp bır düşerek mi düştü?

benım degerım bugun 10 puan artmış

ilk öğrendiğimde 1700 idi. 3 gün sonra kanama olmaya başladım. hastaneye gittim değerim 490a düştü sonra 2 gün arayla baktılar 380 daha sonra 100 sonrada sıfırlandı düzenli bir şekilde düştü. vajinal ultrasonda görülmüştü seninki görüldümü

ilk öğrendiğimde 1700 idi. 3 gün sonra kanama olmaya başladım. hastaneye gittim değerim 490a düştü sonra 2 gün arayla baktılar 380 daha sonra 100 sonrada sıfırlandı düzenli bir şekilde düştü. vajinal ultrasonda görülmüştü seninki görüldümü

yok canım görünmedi o zaman senınkı kımyasal gebelikmiş dş gebelik degıl perşembe gunu doktor düşmezse müdahale yapalım dedi kürtaj iğne falan dedi kürtaj nıye yapılır kı 70 degerıne

yok canım görünmedi o zaman senınkı kımyasal gebelikmiş dş gebelik degıl perşembe gunu doktor düşmezse müdahale yapalım dedi kürtaj iğne falan dedi kürtaj nıye yapılır kı 70 degerıne

canım naptın nasılsın? bende pco hastası olduğum için seni çok iyi anlıyorum. normal olsan gene olur dersin ama pco lu olduğumuz için ya bidaha olmassa korkusu var değilmi?

canım naptın nasılsın? bende pco hastası olduğum için seni çok iyi anlıyorum. normal olsan gene olur dersin ama pco lu olduğumuz için ya bidaha olmassa korkusu var değilmi?

evet bır daha ne zaman cesaret ederim bılemıyorum daha degerım düşmedi 70 lerde degerım perşembe bır daha bakılacak

evet bır daha ne zaman cesaret ederim bılemıyorum daha degerım düşmedi 70 lerde degerım perşembe bır daha bakılacak

Allah inşallah bize gülerek anlatacağın bişey yazmıştır sana. ama merak etme canım benim kistler patladı ölümden döndüm bak şimdi 2. mucizem geliyor hemde korunuyorduk. kazayla. hemde pco luyum en kötüsünden. adet bile olamıyorum. 40 günde felan. Allaha dua et canım verende o alanda. sanada bi kolaylık gösterecektir.

Allah inşallah bize gülerek anlatacağın bişey yazmıştır sana. ama merak etme canım benim kistler patladı ölümden döndüm bak şimdi 2. mucizem geliyor hemde korunuyorduk. kazayla. hemde pco luyum en kötüsünden. adet bile olamıyorum. 40 günde felan. Allaha dua et canım verende o alanda. sanada bi kolaylık gösterecektir.

çoook mutlu oldum çok sevındım senın için haklısın umut kesilmez ama suan yaşadıklarım gözümü korkuttu belkı bu durum geçince bole düşünmeyecegım ama şuankı ruh halım dalgalı

çoook mutlu oldum çok sevındım senın için haklısın umut kesilmez ama suan yaşadıklarım gözümü korkuttu belkı bu durum geçince bole düşünmeyecegım ama şuankı ruh halım dalgalı

Canım hiç morelini bozma ve eşinlede kendini yıpratma. yarın öbürgün senide gebelik bölümünde göreceğimizden eminim ben. artık ümit olmak için anlatırsın sende başkalarına.

Canım hiç morelini bozma ve eşinlede kendini yıpratma. yarın öbürgün senide gebelik bölümünde göreceğimizden eminim ben. artık ümit olmak için anlatırsın sende başkalarına.

inşallah canımmmm morelın ve destegım için çok teşekkür ederim sağol

ya hu inan aklım ermiyor bunların işlerine görülmeyen bişeyin kürtajı nasıl olur ya. beni nasıl korkutmuşlardı yok içinde patlar hayati tehliken var diye Allah yardımcın olsun canım ya

şimdi kan verdim geldim sonucu bekliyorum ama umutsuzum düşmediğine inanıyorum :(

şimdi kan sonucumu aldım sırasıyla
28/01/2014 : 115.50
01/02/2014 : 68.90
04/02/2014 : 79.80
06/02/2014 : 56.70 bugünkü sonuç

kızlar sizce dış gebelik mı kımyasal gebelik mı? dr dışda olabılır dedi değer sıfırlanana kadar bakıcaz dedi

bu tahlilleri hep aynı laboratuarda mı yaptırıyorsun;cünkü labdan laba değişiyor.
canım beta hcglerin düşmeye başlamış yüksek ihtimal kimyasal gebeliksin.
ki dış gebelik olacağına kimyasal olsun.
ayrıca kimyasal gebelik sonrası gebelik ihtimali daha cok artıyor.
birçok kişi duydum öncesinde kimyasal yasayıp ardından normal gebe kalmış olan.

Back
X