- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
kızlar ben pco hastasıyım bu ay korunmayı bıraktık ve reglime 1 hafta kala kahverengı lekelenmeler gelmeye başladı 1 hafta surdu sonrasında dr gıttım kan aldılar ertesı gun sonuç çıkar dedıler ben o gunun akşamı kanama ve acaip bır ağrıyla acıle gıttım. pcolu olduğum için hemen hemen her ay reglımde bole ağrılı geçer acılde iğne vurulurum neyse bana orada yıne agrı kesıcı iğne yaptılar sonrasında eşim dr a lekelenmelerı anlattı kan aldı doktor bızı eve yolladılar eve geldim sabah netten sonucuma baktım beta hcg 115.1 çıkmış hamıleymişim yanı ama yoğun kanamam oluyordu ben duşurdum dıye düşündüm. sabah başka bır hastanenın acılıne gıttım orada da beta hcg 111 cıktı dr ya uşurdun bebegı ya düşürüyorsun dedi 2 gun sonra tekrar kan ver dedi. ben dun gıttım kan vermeye sonucum 125 çıktı. doktor dış gebelıkte olabılır olmayada bılır p.tesı bır daha bakalım dedi çıkmadık candan umut kesilmez dedi bana progestoran adında bır ılaç verdi kanamam halen devam edıyor ama çok azaldı pis kan geliyor sıyahımsı kahverengımsı agdet bıterken gelır ya oyle bıraz daha koyusu
sırasıyla beta hcgm
p.tesi 75
salıgece 115
salı sabah 111
perşembe 125 kızlar böyle bır durum yaşayan var mı kanamayla hcg düşmez mı düşmemiş ama azıcık artmış
neolur kılar dış gebelik aşayan yada kımyasal gebeık yada normal gebelik bu nedır sizce? rahıme u.g baktı temız dedi rahımdeyse bıle cok kucuk goremeyız dedi
sırasıyla beta hcgm
p.tesi 75
salıgece 115
salı sabah 111
perşembe 125 kızlar böyle bır durum yaşayan var mı kanamayla hcg düşmez mı düşmemiş ama azıcık artmış
neolur kılar dış gebelik aşayan yada kımyasal gebeık yada normal gebelik bu nedır sizce? rahıme u.g baktı temız dedi rahımdeyse bıle cok kucuk goremeyız dedi