Yalova'da ki kadın doğum uzmanı ??

Masalagaci

Bbb
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
609
0
96
arkadaşlar atakent hastanesinde ki dr.filiz ciğerim eder var bileniniz var mı ? herkes onu övüyor bir de uzmanlar hastanesinde ki dr. buğday hepsen ???
hangi hastane daha iyi ? muayene ücretleri ne kadar bilen varmı?

of yaa aynı soruyu bende soruyorumm ama mubarek hep izmirli doktor ve hastanelerden bahsediliyo ya delircem biri dr.bugday hakkında bilgi versin lutfeennnnnn

buğday hanıma bi kere gittim.. çok methini duymuştum. çok iyi çok ilgili diye.. ama ben gittiğimde acil doğuma gitmişti 1 saat gecikme ile içeri girebildim. çok insan bekliyordu ve bu sebeple hızlı hızlı muayene etti ve toplamda 3 dk falan kaldım odada.. o kadar aceleye geldi ki... dediğimi,diyeceğimi de bilemedim.. ilk defa gittiğimde böyle birşeyle karşılaşmam kötü oldu açıkcası.. bir daha gideceğimi sanmıyorum...

arkadaşlar buğdaya 1 defa gıttım hıç memnun kalmadım ayrıca kuzenımın ıkızlerını öldürüyordu neredeyse kuzenımle beraber kesınlıkle tavsıye etmıyorum çok şikayet var hakkında.Filiz hanım ıçınde pek iyi şeyler duymadım yanı odadan biran once çıkarılıyosunuz benım bı arkadaşım artık solüceklerını not edıyordu okadar aceleci davranıyorkı dıye..ben Ercan beye gıdıyorum çokda memnunum hakkında hıç olumsuz bişey duymadım çok ılgılı ve bılgılı ;)

merhaba arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim.Uzmanlarda ercan beye gidiyorum ama hiç bişi sölemioo anlatmıo.ben sorarsam cvb alıorum . bu benim ilk hamileliğim ve ne sorcamı ne duycamı bilmiorum.bence detaylı bilgi almam gerekmiyormu ? kafam çok karısık ......:44:

:44:arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana kafam çok karısık.ya ne iş yaptımı yada çalışıp çalışmadığımı bile sormadı :(

merhaba konuya uzun zamandır cevap veren olmamış sanırım
galiba herkes dr buldu :)
ama şimdi de ben merak ediyorum kime gitsem acaba diye karar veremedim
şimdilik bursaya özel hasteneye gidiyorum ama 3 aylık olunca burdan birine gitmemiz lazım özellikle allah nasip ederse doğum bursada zor olur ulaşım açısından
deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim
ben uzmanlar filiz hanım devlet bilgin bey arasında kaldım birde doğumlar maliyeti nekadar
bu arada ahmet zare de atakente geçmiş
çocuk serviside önemli tabi
yardımcı olursanız sevinirim

merhaba konuya uzun zamandır cevap veren olmamış sanırım
galiba herkes dr buldu :)
ama şimdi de ben merak ediyorum kime gitsem acaba diye karar veremedim
şimdilik bursaya özel hasteneye gidiyorum ama 3 aylık olunca burdan birine gitmemiz lazım özellikle allah nasip ederse doğum bursada zor olur ulaşım açısından
deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim
ben uzmanlar filiz hanım devlet bilgin bey arasında kaldım birde doğumlar maliyeti nekadar
bu arada ahmet zare de atakente geçmiş
çocuk serviside önemli tabi
yardımcı olursanız sevinirim

Filiz Hanım çok ilgili,candan ve de sevimli bir bayan hiç yabancılık çekmedim söylenenlerin aksine:) Naile hanımı önermiyorum ama hastasını bile tanımayan yolda görünce başını çeviren bir hanımefendi kendileri. Muayene ücretleri kafi rakamlar,örneğin emekli 20 ile 30 tl arası idi yanılmıyorsam.Yani en son gittiğimde 20 tl idi,babacığımın emeklisinden faydalanıyorum çok şükür:)Ameliyat ücretlerini direk çıkartabiliyorlar,sormanız yeterli olur sanırın.Tabi ki özel ve 1 ila 3 bin tl arası olabileceğini düşünüyorum.
Bilgin Bey ve İlter Ergurbuz' de çok iyi doktorlardır.Devlet hastahanesine gidecekseniz Bilgin beyi şiddetler tavsiye ederim. İkisinden de memnunduk annemle.

Son düzenleme:
Bende filiz ciğerime gidiyorum şimdi uzmanlarda ancak geçen sorduğum soru karşısında verdiği cevap beni çok şaşırttı. çünkü geçen hafta gittiğimde doğumum nasıl olcak ben epidural normal doğum istiyorum siizn fikriniz nedir diye sordum. Aldığım cevap ise eylülün ortasında doğumun bunu istersen eylülde konuşalım ve burası özel sektör o anda epidural için anestezi uzmanı hastanedemidir değilmidir bilemem dedi.
Ben çatır çatır paramı veriyorsam bu drun burda olması gerekmez mi :(

kızlar bende filiz hanıma gidiyorum..şimdiye kadar memnunum. ama kendisi çok yogun olduğu için pek vakit ayıramıyor onun dışında sıcakkanlı ve iyiniyetli biri.:emir_bebek:

ben buğday hanıma da filiz hanıma da gitmedim gitmemde. özellikle buğday hanımla ilgili hiç iyi şeyler duymadım. benim son bi kaç senedir gittiğim ve memnun kaldığım tek doktor var o da uzmanlar hastanesinde Ercan Tutal

Ben şuanda 33 haftalığım canım, sezeryan 1.250 normal doğum ise 1000 tl diye biliyorum. sen hangi doktora gidiyorsun?

Ben Filiz hanıma gidiyorum fakat bu haftadan sonra bursada bir doktora gidicem doğumuma 4 hafta kaldı Allahın izniyle.Bursadan Yalova zor olacak diye karar verdim. Gülin Okan'a gidicem artık.

Yalova'da neredeyse tüm kadın doğum uzmanları hakkında birsürü olumsuz yorum var. Bu yüzden kafam çok karışık. Önerebileceğiniz işini düzgün yapan bir doktor var mı? Yoksa yolu göze alıp Bursa'ya mı gidip gelsem?

Mrhb yalova da kadın doğum uzmanı önerisi olan var mı?
Malum her dr hakkında olumsuz bazı şehir efsaneleri var:KK57:
korkar oldum dr gitmekten
Yalova'daki Devlet Hastanesindeki durumlar nasıl kadın doğum uzmanları iyi mi doğum yapan varmı burada :KK64:
Umarim yardım eden olur:110:

Yalova'da neredeyse tüm kadın doğum uzmanları hakkında birsürü olumsuz yorum var. Bu yüzden kafam çok karışık. Önerebileceğiniz işini düzgün yapan bir doktor var mı? Yoksa yolu göze alıp Bursa'ya mı gidip gelsem?

Hala değişen hiç birşey olmamış malesef uzun bir zaman da değişeceğini sanmıyorum. :KK43:
Nerden geldik buraya :mad:

Yalovada şuan önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mıdır acaba? Yazın Ahmet zare'ye tavsiye üzerine gittim ama ğek memnun kalmadım

Yalovada şuan önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mıdır acaba? Yazın Ahmet zare'ye tavsiye üzerine gittim ama ğek memnun kalmadım
Ben geçen sene Bilgin beye gidiyordum ama devlet hastenesi olması nedeniyle işlemler biraz uzun sürüyor. Ahmet zare yede gittim Şuan tavsiye üzerine gölcükte Faruk Karakaya ya gidiyorum yol sorun olmayacaksa tavsiye ederim. Yalovada devam edecek olursam yine Ahmet Zare ye yada Ercan beye gitmeyi düşünüyorum

Back
X