• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalova'da katliam!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Yalova'da katliam!
Yalova'da, yaklaşık 25 sokak hayvanı, kimliği belirsiz kişiler tarafından katledildi.

Yayınlanma tarihi: 05 Ekim 2015 Pazartesi

57.jpg

Olay, Çınarcık Korukent ve Dinçerkent arasında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirli et ve kemikler verilen yaklaşık 25 sokak hayvanı, can çekişmeye başladı. Durumu gören hayvanseverler harekete geçerek hayvanları kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Hayvanseverlerin şikayeti üzerine, Koru Belediyesi yetkilileri inceleme başlattı.

Belediye hoparlöründen 'hayvanlarınızı sokağa salmayın' anonsu yapıldı.

Katledilen sokak hayvanları için şikayette bulunan Çınarcıklı hayvanseverler ise sorumluların derhal bulunmasını ve cezai işlem yapılmasını istedi.

Allahhh onlarıııııııı :KK62: hayvan düşmanı varlıklar:KK62:

şu toplumda kim hayvan bi adını koyabilsek !!!!!!
Haklısın ne diyim.Önce insan hayatı ama bu devirde kim hayvan bilinmiyor.Ancak insanların arasından da çok can yardımseverler var gerçekden.Ama bazen bu dediğinide düşünmüyor değilim.

Bu nasıl insanlık yazıklar olsun :(

Haklısın ne diyim.Önce insan hayatı ama bu devirde kim hayvan bilinmiyor.Ancak insanların arasından da çok can yardımseverler var gerçekden.Ama bazen bu dediğinide düşünmüyor değilim.
Allah o yardımsever insanlardan razı olsun, şimdi bu katliamda ölenler hayvan da bu katliamı yapanlar insanmı o anlamda söylüyorum, kimse başka şekilde üstüne alınmasın yanlış anlaşılmak istemem, tabiki insan hayatı önce geliyor.
çok üzüldüm ben bu köpeklere gerçekten :( sanırım yapanlarında psikolojileri normal değildir :(

ne sucu var onların
sucları tabıatın dengesını saglamak mı
sucları evlerımızı sokakları bocekler fareler basmasın dıye tabıat bekcılıklerı yapmalarımı
ne onların sucları
bunları yapanlar kedı kopek tarafından yenilerek ölsün ne dıyım

Allah o yardımsever insanlardan razı olsun, şimdi bu katliamda ölenler hayvan da bu katliamı yapanlar insanmı o anlamda söylüyorum, kimse başka şekilde üstüne alınmasın yanlış anlaşılmak istemem, tabiki insan hayatı önce geliyor.
çok üzüldüm ben bu köpeklere gerçekten :KK43: sanırım yapanlarında psikolojileri normal değildir :KK43:
Ne anlamda söylediğini anladım tabiki:).Sorun yok.Benimde böyle düşündüğüm çok olmuşdur.İnsaniyetsiz insandansa pek çok hayvan daha iyidir.

İnsanligin geldigi noktaya her gecen gun sasiriyorum. Ha 25 insan cani ha 25 hayvan cani hepsi can sonucta. Onlarinda yasama haklaei var. Kimmis bunu yapanlar umarim yakalanip hesap verieleer, insanliktan cikan yaratiklar.

ALLAH cezalarını versin. İnsanın hiç mi içi sızlamaz zehirlerken. Bahaneleri ne acaba, çoluğumuza çocuğumuza zarar veriyor derler muhakkak, halbuki bilseler zarar gören bu zavallılar esasında. Ama yok, dünya hep insanların etrafında, insanlar için dönmeli.

Bazen sadece ağlamak istiyorum. :KK42:

Yazıktır ya. Bu kadar mı vicdansızsınız? Bu kadar mı canisiniz?
İnsan insana düşman. Hadi bir sürü sebebiniz var diyelim (!).
Bu hayvanlar ne yaptı size? Sizinle farklı dine mensuplar? Farklı ırkları mı var? Sizi evinizden mi kovdular? Siyaset mi yaptılar ne yaptılar?

:KK43:

Yalova'da katliam!
Yalova'da, yaklaşık 25 sokak hayvanı, kimliği belirsiz kişiler tarafından katledildi.

Yayınlanma tarihi: 05 Ekim 2015 Pazartesi

57.jpg

Olay, Çınarcık Korukent ve Dinçerkent arasında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirli et ve kemikler verilen yaklaşık 25 sokak hayvanı, can çekişmeye başladı. Durumu gören hayvanseverler harekete geçerek hayvanları kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Hayvanseverlerin şikayeti üzerine, Koru Belediyesi yetkilileri inceleme başlattı.

Belediye hoparlöründen 'hayvanlarınızı sokağa salmayın' anonsu yapıldı.

Katledilen sokak hayvanları için şikayette bulunan Çınarcıklı hayvanseverler ise sorumluların derhal bulunmasını ve cezai işlem yapılmasını istedi.
yanın cehennemde şu hayvancağızlara ettiğiniz için yanınnnnnn cehennemdeee ..o öyle bir YARADANDIRKİ o hesap günün de hesabını en iyi görendirrr...:KK62::KK62::KK62::KK62:

Offf icim sizladi nasil zehirlersiniz, bir cani nasil bu kadar kolay alabilirsiniz.. bu nasil bir vicdan, nasil bir anlayis..

Offfff ne fena....

Hayvanlar benim sessiz kullarımdır, gun gelecek mahşerde herkes hesabini verecek.

Bunu bilmiyorlar mi?

Back
X