yalnizliktan ölcemm kiz kanka aranir

ya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum
R rainyy olabilir. İyi kızdır severim kendini

ya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum
Yalnız olmak da güzeldir okul yada kurstan bulsan iyi olur......... bazı uygulamarın konum bildirisi var oradan bulabilirsin ayni binada oturduğum kişiyle oradan tanıştım meselâ ama çok dikkatli olmak gerekir

Son düzenleme:
Yeni üyelerin burada hemen arkadaş araması bana çok tuhaf geliyor.
Burada sizi kimse tanımıyor, daha dün gelmişsiniz. Nesiniz kimsiniz amacınız ne bilmeden sizinle arkadaş olmaya kalkan olursa da kendine dikkat etsin bari.

Yeni üyelerin burada hemen arkadaş araması bana çok tuhaf geliyor.
Burada sizi kimse tanımıyor, daha dün gelmişsiniz. Nesiniz kimsiniz amacınız ne bilmeden sizinle arkadaş olmaya kalkan olursa da kendine dikkat etsin bari.
Yeminle konu sahibinin mesajını okurken bunu geçirdim içimden 🫢

bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum çevremdeki insanları ayıklaya ayıklaya yalnız kaldım :)) ama bu şekilde de kanka aranmazki :KK70:

Eskiden KK da il bazında buluşmalar yapardık.
Çok sevdiğim arkadaşlarım vardır hala reelde görüştüğümüz.
Tabi bu bahsettiğim işler sene 2007, 2008 de oluyordu.

Yazınız o günleri getirdi aklıma, şimdi hala formda olan arkadaşlar varsa onlara selam olsun, bir çoğu kapattı üyeliğini..

X