Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haykirdim
Sevgili bulamıyor bari kanka bulsun dedimHaykirdim
Rainynin ilgi alanına sadece erkekler giriyor.Sevgili bulamıyor bari kanka bulsun dedim
Kurslar falanya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum
Yalnız olmak da güzeldir okul yada kurstan bulsan iyi olur......... bazı uygulamarın konum bildirisi var oradan bulabilirsin ayni binada oturduğum kişiyle oradan tanıştım meselâ ama çok dikkatli olmak gerekirya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum
Allah iyiliğini versin
bu benya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum
Sevgili konu sahibi, az kendinden bahset, buyuk şehirde misin, yaşın kaç, mesleğin ne, neler seversin? Arkadasliklarin nasıl basliyor, sence neden devam etmiyor..yenGEnC içimizde ki en arkadaş canlısı
Yeni üyelerin burada hemen arkadaş araması bana çok tuhaf geliyor.ya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum
Yeni üyelerin burada hemen arkadaş araması bana çok tuhaf geliyor.
Burada sizi kimse tanımıyor, daha dün gelmişsiniz. Nesiniz kimsiniz amacınız ne bilmeden sizinle arkadaş olmaya kalkan olursa da kendine dikkat etsin bari.
Rainynin ilgi alanına sadece erkekler giriyor.
Yeminle konu sahibinin mesajını okurken bunu geçirdim içimdenYeni üyelerin burada hemen arkadaş araması bana çok tuhaf geliyor.
Burada sizi kimse tanımıyor, daha dün gelmişsiniz. Nesiniz kimsiniz amacınız ne bilmeden sizinle arkadaş olmaya kalkan olursa da kendine dikkat etsin bari.
Eskiden KK da il bazında buluşmalar yapardık.ya söyle beraber eğleneceğim beni ekmeyecek kahve icebileceğim bi kiz arkadasim yok insanlarla tanisma oluyor ama bi sekilde ilerlemiyor ne yapmam gerek bilmiyorum burdan mi aramaliyim artik onu da bilmiyorum