Yalnızlıkta Gökyüzündeki Yıldızlarla Yarışıyorum

Iticiyim diye dusunme eglencrliyim diye dusun.Olmasa da oldur.Kuyrugu dik tut tutabildigin kadar.Ne dusunursen o oluyorsun cunku.

Iticiyim diye dusunme eglencrliyim diye dusun.Olmasa da oldur.Kuyrugu dik tut tutabildigin kadar.Ne dusunursen o oluyorsun cunku.
Cok eglenceli yaoida bir insan ddgilim ama hareketlerime olabildugi kadar dikkat etmeye çalışıyorum devamli ayni tabloyla karsilasinca yani karsimdaki super ilgili erkegin bi anda tanimiyormus kadsr alakasiz davranmadi falan o şekilde dusunmeye badladim sanirim cunku baska bir aciklama bulamiyorum

Bu seyi cok dusunuyorum belki aklimdan beklemeyi cikaririm diye ama olmuyor iste insan hep bir beklenti icinde oluyor

Her sabah kapidan cikarken belki bugun diye umut ediyorum

Kafanı başka şeylerle meşgul etsen,bol bol kitap oku mesela o zaman belki de sabah kalktığında kitapta ki kahramanları düşünürsün, ya da bir dizi izlemeye başla(kesinlikle yabancı dizi olsun,saçma salak aşk dizileri değil). Her gün bir sonra ki bölümü merak edersin, ne olacağını düşünürsün, akşam eve gidip kaldığın yerden devam etmenin hayalini kurarsın mesela. Kafanı başka şeylerle meşgul et yani..

Kafami mesgul edecek baska seylerle ugrasmaya calisiyorum bende isle daha cok ugrasiyorum kitaplarla falan onerileriniz icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…