• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlıkkkkkkkk

tubamutluu_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
15
1
6
34
Ankara
meraba:) benim sorunum cevre tutunamıyorum dostum arkadasım pek fazla yok oldukca yalnızım. kızlar beni sevmiyor mutlaka bi özelliğimi kıskanıyor kötü seyler söylyor erkeklerde beni dost olarak görmüyr hep sevgili gözüyle bakıyor . kendi kendime depresyona girdim aglıyorum yardım edermisinz :(

meraba:) benim sorunum cevre tutunamıyorum dostum arkadasım pek fazla yok oldukca yalnızım. kızlar beni sevmiyor mutlaka bi özelliğimi kıskanıyor kötü seyler söylyor erkeklerde beni dost olarak görmüyr hep sevgili gözüyle bakıyor . kendi kendime depresyona girdim aglıyorum yardım edermisinz :(

tubacım lütfen kendini üzme, anladığım kadarıyla çok güzel bir kızsın, bu tip şeylerin olması normaldir. insanlara yaklaşım tarzın biraz önemli sanırım. bu işlerden pek anlamam ama bende bir psikoloğa gidiyorum. az buçuk birşeyler söyleyebilirim. bence davranışlarını daha dikkatli seçmelisin. insanlara farklı izlenimler verme bitanem. nasıl davranacağını iyi seçmelisin, bazen kendin olmak bile yetmeyebiliyor, bazen rol yapmalısın cnm. dilersen bir psikologla da görüşebilirsin, hatta en iyisi bu olur, izmirdeysen önerebilirim psikoloğumu ama onun dışında pek bir bilgim yok, yine de hangi şehirdeysen söyle yardımcı olmaya çalışırız forumdaki arkadaşlarla birlikte ...

Back