Yalnizlik

Özgüvenin yerle bir olmuş.tabi eski eşinin tavrı da çok etkili.yasin çok genç.elinde mesleğin de var ne güzel.yeni iş yeni ortam illaki hayatını etkiliyor.ama kaç kez bu durumla baş edebiliyoruz.destek almak yardımcı olabilir.korkularinla baş edebilirsin.ozguvenin yerine gelir.
evet evde durmak hem maddi anlamda hem de psikolojin için daha kotu sonuç olun.calismalisin.

üst üste yaşadığınız sıkıntılardan dolayı genel bir buhran yaşıyorsunuz gibi hissettim.

Zamanla geçecek.

Geçmeyen , bitmeyen iş olmaz.

Boş bir kalabalıktansa yazlizlik çok daha iyi senin için kendini dinle biraz . kimseye muhtaç olmamanın kendi ayaklarının üzerinde durmanin hazzını aldıkça, sevdim dediğin seni aşağılayan o adamdan nefret ediceksin.. kimseyle gelmedik dünyaya kimseyle de gitmiycez insanın yaradılışı bu dramaguenligi bırak silkelen seni mesleğinle bile aşağılayan adamın ben olsam yeryüzünde yaşadığını bile unuturum..

O karaktersize neymiş senin nerede çalıştığından, hala seni manipüle etmesine izin veriyorsun. Tezgahtar olarak bile çalışsan en azından maaşını yani emeğinin karşılığını alırsın, ona cariyelik ettin de sana bir yudum sevgi merhamet mi gösterdi.(konularını biliyorum)

Üzme kendini hiç, zamanla iş yerine de oradaki kızlara da alışırsın, hepsi geçer, sen bu kadar acı çekmene rağmen o adama dönmüyorsun ya, istersen dağları oynatırsın yerinden. Kendi değerinin farkına var, o hayvanın küçümsemelerine kulak asma, aslında deli oluyor aşağılamaları seni ezemiyor diye. Sakın ezilme helal olsun sana

Yaklasik yarim saat once is yeri beni isten cikardi denemenin olumsuz oldugunu soyledi.Su an artik kaldiramiyorum inanki daha yeni ogrendim.

Yaklasik yarim saat once is yeri beni isten cikardi denemenin olumsuz oldugunu soyledi.Su an artik kaldiramiyorum inanki daha yeni ogrendim.
Başka iş denk gelir, üzme bu kadar kendini, kitap oku dizi izle, kafanı uzaklaştır ondan. Hayat evlilikten ve bir adamdan ibaret değil, o adam yokken de sen vardın ve mutluydun. Yine öyle olacak

Arttik bir isimde yok denemem olumsuz sonuclandi.

Artik bir isimde yok.Tamamen dustum bosluga.Tam dedimki parami kazanicam.Oda gitti.

Artik bir isimde yok.Tamamen dustum bosluga.Tam dedimki parami kazanicam.O
Donmuyorum ama burdada perisan bi haldeyim.Neyi tutsam elimde kaliyo ben ne beceriksiz bi insanim.

Evet sanirim haklisiniz.Bu son olanda bunun kaniti bi daha bu sartlarda bir is bulmam da imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…