sadece koronayi ciddiye alanlar olarak biz evdeyiz. geri kalanlarin hepsi ne yeme icmesinden ne gezmesiden ne tatilinden geri kalmadi psikolojileri de gayet saglamHiç arkadaşınız yok muBiraz aktiviteye ihtiyacınız var gibi ama lanet corona hepimizi eve tıktı. Yakında sıyıracağız hep birlikte zaten.
boşanma durumunu işine de yansitabilirsin. bundan dolayi kendini suclu hissetme. insaniz neticede surekli mutlu saglikli nesesacan bi tip olma zorunlulugumuuz yok. hal boyleyken herkes yanindadir ama azıcık ayagin tokezlesin akbaba gibi ususurler. herkes kendi keyfinde sefasinda kimseden kimseye dost yok. yaz ciz dok buraya içini rahatlarsınNe kadar cevremde insan olsa da kendimi yanliz hissediyorum.Bi yanim eksik gibi.Ise yeni girdim alincakmiyim bilmiyorum deneme asamasindayim ama o kadar tukenmis hissediyorumki. Gidip kollarina sarilip huzur bulmak istedigim adamla bosaniyorum.Yer yuzunde yanliz gibiyim.Kimse sanki beni anlamiyor gibi hissediyorum.Kimse bu acimi genel olarak paylasamiyor gibi cevremde.calisma arkadaslarim dahil genel olarak sevilmeyen bir insan gibi hissediyorum normalde genel olarak sevilen pozitif bir insandim.Bosanma durumunu isime yansitmiyorum iste gulumseyen konusmaya calisan irtibat kurmaya calisan bir insanim ama ben insanlara yaranamadim sanirim.Hep bi kalbimde eksiklik var
Aslinda bi kac kez konu actim hatta bosanma surecime burda karar verdim.Simdi isimde deneme asamasinda oldugum icin ortamada yeni alisiyorum.Hani kizlarda cok sicak kanli degiller sanirim calistigim yerde ama mecburumda calismayaboşanma durumunu işine de yansitabilirsin. bundan dolayi kendini suclu hissetme. insaniz neticede surekli mutlu saglikli nesesacan bi tip olma zorunlulugumuuz yok. hal boyleyken herkes yanindadir ama azıcık ayagin tokezlesin akbaba gibi ususurler. herkes kendi keyfinde sefasinda kimseden kimseye dost yok. yaz ciz dok buraya içini rahatlarsın
Insallah duzelirBiraz her şeyin üst üste gelmesi gibi. Zamana bırakın olumsuz düşünmeyin. Şu covit günlerinde birçoğumuz zaman zaman kendimizi yalnız hissediyoruz. Zamanla her şey düzelecek, eskisinden de güzel olacak moralinizi bozmayın
Gecer mi ki bilmiyorumkiBoşanma aşamasında normal bir yanlizlik süreci yasiyorsunuz. Zaman her şeyin ilacı.
anladim umdugunu bulamadin bari is ortaminda kafa rahat olsun dedin ama olmadi nliyorum seniAslinda bi kac kez konu actim hatta bosanma surecime burda karar verdim.Simdi isimde deneme asamasinda oldugum icin ortamada yeni alisiyorum.Hani kizlarda cok sicak kanli degiller sanirim calistigim yerde ama mecburumda calismaya
Hayatim hersey tepen taklak ilerledigi icin tutubcak biseyler ariyorum ama kendi icime kaliyorum.Nasil anlatsam kalbimdeki bu boskugun tarifi yok aslinda anlayanda yok.anladim umdugunu bulamadin bari is ortaminda kafa rahat olsun dedin ama olmadi nliyorum seni
Insallah gecer cunku cok yoruldum.Inanin duzelmeye calissamda bi anda yikiliveriyorum hic gucum kalmamis gibi.Yabanci gibi herkes sanki herkese yabancilasmisim gibiGeçer elbette canım.suan büyük bir boşluktasin.yaralarin yeni taze.ee malum pandemi dönemi.is yerinde yenisin.bunlarin hepsi seni çok yormuş.bunlar çok normal.
Ama neler gecmiyo ki.bunlarda geçecek.
Ben bosandigim zaman o bosluk dipsiz kuyu gibiydi.sanki kanım hergun cekiliyordu.
Bütün arkadaş çevremden uzaklaştım.derdimi anlatacak,anlatacak kimsem yoktu.
Ama geçti canım.o öleceğim hissinden kurtuldum.yoluma devam edebildim.
Sende yoluna devam edeceksin.bu yanlizligin yerine işin,ailen,arkadaşların belki ileride yeni eşin,sevgilin olacak.
Ama sabır ve zaman lazım.
psikolojik destek almaya ne dersinHayatim hersey tepen taklak ilerledigi icin tutubcak biseyler ariyorum ama kendi icime kaliyorum.Nasil anlatsam kalbimdeki bu boskugun tarifi yok aslinda anlayanda yok.
Geçer canım geçer.herseys yeniden başlamak için güce ihtiyacın var.suan gücün yok bunu depolamak için zamana ihtiyacın var.Insallah gecer cunku cok yoruldum.Inanin duzelmeye calissamda bi anda yikiliveriyorum hic gucum kalmamis gibi.Yabanci gibi herkes sanki herkese yabancilasmisim gibi
bütün işyerleri (hemen hemen) maalesef böyle.Aslinda bi kac kez konu actim hatta bosanma surecime burda karar verdim.Simdi isimde deneme asamasinda oldugum icin ortamada yeni alisiyorum.Hani kizlarda cok sicak kanli degiller sanirim calistigim yerde ama mecburumda calismaya
Aliyorum ama iste yeni basladimpsikolojik destek almaya ne dersin
Yani su an bi tarif sayfasi actim burdakiler yine yol gostermisti ara ara hamur isi flan yapip ona atiyorum ama cok farklibütün işyerleri (hemen hemen) maalesef böyle.
bosanma kararınızdan eminseniz yola devam etmeye calısın, kendinize yeni hobiler edinmeye calısın, çeşitli platformlardaki dizileri takip edin, kitap okuyun kendinizi geliştirin.Duanın gücü çok büyüktür mesela dua edin.
Gelecek korkusu bosanma durumu yeni is ortamibve kizlarin koalisyon olmasi acikcasi hayatim berbat gibi 28 yasindayim.Bu duruma katlanmâk zorundayim cunku insaj icine karismam lazim para kazanmam lazim.Yoksa sadece evde daha kotu olucam biliyorum.esim bide sanavtezgahtarlik yakisirdi diye beni kusumsedi ben saglik sektorunde calisiuorum su an dis klinigiGeçer canım geçer.herseys yeniden başlamak için güce ihtiyacın var.suan gücün yok bunu depolamak için zamana ihtiyacın var.
Şuan sana senden başka herkes yabancı.kimse senden başka sana yardımcı olamaz.
İyi bir dinlenmen lazım.kafani dinlemen lazım.yalniz kalman lazım.yaralarink kendin iyilestirmen lazım.
Sana zor ve uzak görünse de bunlar tek tek olur merak etme.kendini zorlama.iyi olayım derken iyice yorulma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?