Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

Yok asla onun için demedim bi an duygusallaştım zaten aboneyim de bayaa bi eski şimdiki gençlerin bileceği bir şarkı bile değil
Şimdi arkadaşın konusunu nereden nereye aldın diyeceklerde herşey eskiden güzeldi ya.ya da ozaman gençlik vardı ondan güzel gelirdi.bilemiyorum.ama çağa ayak uydurmaya çalışıyoruz

Şimdi arkadaşın konusunu nereden nereye aldın diyeceklerde herşey eskiden güzeldi ya.ya da ozaman gençlik vardı ondan güzel gelirdi.bilemiyorum.ama çağa ayak uydurmaya çalışıyoruz
Herkesin ilk gençliği onu cezbediyor belki de bende 2000 leri seviyorum mesela 2014 -15 e kadar olan dönemi .

Kesinlikle katılıyorum ama işte arkadaş dost vs sıkıntı yok da. Yeni bir aşk ilişkileri bana uzak gibi kimseyi beğenmemek le beraber hemencik soğuyorum ben

Arkadaslar bir guncelleme vermek istiyorum.

Bizim isyerine baska bir departmana yeni biri geldi. Cocuk bekar ve yakisikli ve cok tatli biri. Teamste bana ne mesaj yazsa abartmiyorum ama surekli goz kirpan emoji koyuyor. Mesela "tamamdir tesekkurler " gibi. Sizce bu onun tarzi mi yoksa asik olmus olabilir mi?

Siir yazan cocuktan ise sogudum ve olu taklidi yapiyorum.

Artik yokluk sebebiyle isyerindekilere yurumek istemiyorum. Bu yuzden bana goz kirpan cocuga hicbir emoji atmadim.

Konuşurken bazen hafif bir goz kirparim gercekte, hani tamamdir gibisinden yapiyordum. Eşim kiziyordu insanlara göz kirpma diye. Kirpmamaya dikkat ediyorum ben de. Demek adam bir şey biliyormuş. Allah askina göz kirpmak ne zaman aşk belirtisi oldu yav umarim degildir. Cok sacma

Onun tarzı bence.

Tarzıymış gibi hissettim ben

Benim adım Yasemin eşimden akrostiş yapmasını istemiştim. Yazık İ ile başlayan bir cümle kuramamış. U ile başlayan bir cümle kurmuş. Adım yasemun kaldı o şiiri bir okusanız bu şiire şükredersiniz. Ama benim hoşuma gidiyor aksine, gülüp eğleniyoruz. Yani gidin kabul edin demiyorum elbette. Ama tanıyın bir şiirden önyargıya kapılmayın. Önemli olan kişiliği. Romantik cümleler kuramaz ama mesela evde peynir bittiyse çok sevmesine rağmen bana bırakır. Boyum eşimden epey kısa, havluyu aşağıya asar vs. Ben bunları gördükçe oyyy diyorum yerim seni diyorum. Ayy özledim bak.
Gerçekten vakti geldiğinde karşınıza çıkacaktır. Allah gönlünüze göre versin. Benim eşim karşıma ben heralde kalp değil kabak taşıyorum niye kimseyi sevemiyorum dediğim bir zamanda çıktı. Gökten zembille iner gibi geldi. Sizi bekliyordur nasibiniz bir yerlerde merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…