Teşekkür ederim, inşallah. Size de aynı şekildeİyi ki dogdun, dogum gunun kutlu olsun.
Allah saglık versın seneye dogum gunun belki harıka gecer, kımbılır
Normalde ben de doğum gününü önemsemiyordum pek. Ama bu sefer evdeyim hep daha yüzüme çarptı. Bir de ayrılık+ her sene kutlayan arkadaşlarımın hiçbirinin kutlamaması..Ben kendi dogumgunumu bile unutuyorum yaBosverin kimse kutlamasin bu kadar uzuldugunuze degmez inanin. Nice guzel dogumgunleriniz olsun saglikla, mutlulukla yas alin.
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu seneleriniz olsun doğum gününüz kötü geçmiş olabilir ama belki de tüm seneniz güzel geçecek :)Bu sene sanırım en kötü senelerimden biri daha doğrusu son 3-4 senedir her senem diğeriyle yarışıyor. Gerçi açıkçası 2 sene önce bu seneden kat kat beterdi. Ama yakın zamandaki şeyler duygularımı yoğunlaştırdı.
5-6 gün önce doğum günümdü. En yakın arkadaşım bile unuttu. Halbuki kendisi kendisininkini önemserdi ve değil kutlamayı, istediği gibi kutlanmadıysa bile triplenirdi. Sevgili yaptıktan sonra çok değişti zaten. Ailem dışında doğru düzgün kimse kutlamadı. Tek tük bazı eski arkadaşlarım hatırladı. Geçen sene halbuki ilkokul arkadaşım bile hatırlayıp kutlamıştı. Gerçi bunda benim de payım var biliyorum. Depresif dönemler geçirdiğim için insanlarla iletişimimi kıstım ve kendimi sosyal medyaya verdim, arkadaşlarıma vakit ayırmadım.Şimdiyse korona gerçeğiyle birlikte her şey yüzüme çarpıyor. Sanırım psikiyatriye gitme vaktim geldi yine. Gerçi psikiyatra mı gitsem psikologa mı bilmiyorum. Belki psikoterapi yapan bir psikiyatr.
Aslında son birkaç senedir yalnız olmadığımı düşünüyordum yalnızsam da alışmıştım. Ruh halim bu son aylarda iyice düzelmişti. Bunun bi sebebi de hayatıma giren biriydi bana çok iyi geliyordu onla da bitti. Ve şimdi düşününce belki şu anki ruh halimden dolayı bilmiyorum onla olan ilişkimizde de hep kendimde suç bulmaya başladım. Sanki ona haksızlık yapmışım gibi geliyor. Kendimi suçluyorum.
Üstüne dün ablamın hasta olduğunu öğrendim covid olabilir gibi.Kronik hastalığı da var.
Doğum günüm ve dün o kişiyle bitmiş olması, ablam derken çok yalnız hissediyorum. Geçmişteki hırslı, pozitif kız nerde bilmiyorum. Bu da böyle bir iç döküş.
Teşekkür ederim, inşallah. Size de aynı şekilde
Normalde ben de doğum gününü önemsemiyordum pek. Ama bu sefer evdeyim hep daha yüzüme çarptı. Bir de ayrılık+ her sene kutlayan arkadaşlarımın hiçbirinin kutlamaması..
Teşekkür ederiimDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu seneleriniz olsun doğum gününüz kötü geçmiş olabilir ama belki de tüm seneniz güzel geçecek :)
Ayrıca o suçlama psikolojisi size iyi gelen bir şey bittiği için hissediyorsunuz bence içeriğini bilemiyorum tabi ama bu sıralar herkes karamsar herkes negatif zorlu süreçlerden geçiyoruz umarım ablanızda da covid çıkmaz ve rahatsızlığını da hemen atlatır
Evet haklısınız. Aslında çekirdek ailem sağ sağlıklı birlikteyiz bu her şeye değer. TeşekkürlerBu sene bir cok insan o kadar zor gunlerden geciyor ki herkesi hos gormek lazim. Bence bu sene kayiplar yasamadiysaniz, sağlığınız yerinde ise en guzel dogumgununuz. Sahsen keske guzel bir bir yil gecirseydim de kimse dogumgunumu kutlamasaydi. Iyi tarafindan bakmaya calisip daha iyimser dusunmeyi deneyin belki biraz olsun iyi hissedersiniz.
Teşekkür ederiimZor zamanlar, herkes kendi canının derdine düşmüş çok da takmamak, moral bozmamak lazım. Doğum gününüz kutlu olsun o zaman
Doğum günleri bazı kişileri mutlu ederken bazı kişileri de sadece değersiz hissettiriyor. Ben de hiç sevmiyorum. Umarım bundan sonra güzel günlerimiz olur teşekkürlerDogum günlrrinden nefret ediyorum. En yakın arkadaşlarım da dahil kimin doğum günüyse para toplanır bişey alınır veya organizasyon yapılırdı. Benimkine gelince kimse bişey yapmazdı. O yüzden boşver takma. Hayatta daha degerli şeyler var. Mutlu, huzurlu, sağlıklıysan bunlar yeter