- 12 Kasım 2014
- 494
- 197
- 48
Orada büyüyenler icin kesinlikle var diyebilirim. Insallah sen de bu gruba dahil degilsindir =DYurtdisinda yasayan herkeste psikolojik sorunvar arkadasim buna bende dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orada büyüyenler icin kesinlikle var diyebilirim. Insallah sen de bu gruba dahil degilsindir =DYurtdisinda yasayan herkeste psikolojik sorunvar arkadasim buna bende dahil
AlmanyadayimNerdesin cnm
Evet hava güzel olsa da ciksam diye cigerci kedisi gibi camlarda bekliyorum. Tabi cocuklu olunca daha az cikmaya basliyor insanBence kendinizde çıkıp dolaşabilirsiniz temiz hava alın ve de burada da güzel dostluklar edinebilirsiniz karamsar olmayın :)
Malesef o gruptayimOrada büyüyenler icin kesinlikle var diyebilirim. Insallah sen de bu gruba dahil degilsindir =D
Simdi sen benim anlayamadigim ya da tuhaf buldugum o kisilerdenmisin. Yüz yüze konusmak tuhaf olldu.. Bana karsi cok soguksunuz neyime sinir oluyorsunuz anlamadim ki Neden bu kadar soguklar gercekten anlamiyorumMalesef o gruptayim
Cnm sanirim bi yanlis anlama oldu :) ben burda dogup buyumedim. Evlenip geldim. Ve burda dogup buyuyen Turk genc kizlarimizin cogu da bana gicik olurSimdi sen benim anlayamadigim ya da tuhaf buldugum o kisilerdenmisin. Yüz yüze konusmak tuhaf olldu.. Bana karsi cok soguksunuz neyime sinir oluyorsunuz anlamadim ki Neden bu kadar soguklar gercekten anlamiyorum
Ayni kaderi paylasiyoruz, bana da gicik oluyorlar galiba, tam emin degilim görüsmüyorum. Gercekten arkadas konusunda yalnizim. Eglenceli olduguma da eminim aslinda ama biz Türkiyeden gelenlere yer yok galiba..Cnm sanirim bi yanlis anlama oldu :) ben burda dogup buyumedim. Evlenip geldim. Ve burda dogup buyuyen Turk genc kizlarimizin cogu da bana gicik olur
Cnm bnm durumumu anlatayim.ben turkiyede cevresi tarafindan arayip sorulan komik bulunan vs vs bi insandim. Sonra b.k var gibi evlenip geldim. Butun uni okumuslugum calisma hayatim da gume gitti. Burdaki kizlar ne okumus ne kendilerini gelistirmis. Varsa yoksa o magazadaki indirim efenim yok bunun kocasi oyle boyle sonraaaa cok kiloluyuz hadi zayiflama hapi icelim modunda kizlar. Ne bi kitap tartisabiliyosun ne bi film elestirebiliyosun. Herkes akpli. Ama neden o partiyi tuttuklarini soruyorum, adam guzel konusuyo diyolar. Bi belgeselden bi sundan bi bundan bahsettikleri icin ben yanlarinda susardm hep. Bu yuzden beni kmse arayip sormazdi.. Bi sekilde ayni ortama girdigimizde bende onlarin bilmedigi anlamadigi konulari actim. Anlamadiklarini soylediklerinde de ay ne cahilsiniz tavri takindim. Simdi bi iki samimi olmayan arkadas edindim arada onlarla gorusuyorum ayda bir o kadar. Ne onlarla gorusup seviyemi dusururum nede dedikodumu yapsinlar. Asagilamiyorum ama birileri seni itelemeye kalkarsa agzinin payini vericeksin. Bosuna burda takilmiyoz bu kadar :)Ayni kaderi paylasiyoruz, bana da gicik oluyorlar galiba, tam emin degilim görüsmüyorum. Gercekten arkadas konusunda yalnizim. Eglenceli olduguma da eminim aslinda ama biz Türkiyeden gelenlere yer yok galiba..
canım evdede kendini geliştirmek için ilgilendiğin tarz kitap oku .ve de forrmunu korumak için evde dans edebilirsin her gün yarım sa kafan da dağılır hem:)Evet hava güzel olsa da ciksam diye cigerci kedisi gibi camlarda bekliyorum. Tabi cocuklu olunca daha az cikmaya basliyor insan
Aynen üniversite güme gitti. Cocuk büyüdükten sonra diploma denkligi yapmayi düsündüm ama ne isime yarayacaksa burada bilemiyorum. Aynen anlattigin gibi hicbir farki yok. Sen anlatirken komigime de gitmedi degil su kilo problemi. Gercekten bu konuda sorunlar var ama zayiflari da kendi aralarinda pek istemiyorlar sanki. Ben kendi adima konusursam gayet saglikli beslenmeye calisan ama yemek yemekten de büyük zevk alan biriyim. Mizah dergileri, kitaplari ve varsa takip ettiklerim vardi hep. Ama buraya geldigimden beri nesemden eser kalmadi. Espri anlayislari o kadar kötü ki. Eskiden beraber görüsünce onlarin ayakta bes dakika güldükleri birseyin ici o kadar bos oluyordu ki, inan bana rol yaparak gülmek bile cok zor. Ve yalnizim. Kocaman bir yalnizim hatta. Gün gectikce de bu duruma alisiyorum ama ne olurdu bir tanecik söyle kafamiz uyusmasa bile beraber gülebilecegim bir arkadasim olsaydi. Kendime acimak istemiyorum ama yakinda cildirmak istemiyorum. Bebegim büyüyünce is hayatinda belki daha sosyal olabilirim diye umut ediyorum. Bakalim.Cnm bnm durumumu anlatayim.ben turkiyede cevresi tarafindan arayip sorulan komik bulunan vs vs bi insandim. Sonra b.k var gibi evlenip geldim. Butun uni okumuslugum calisma hayatim da gume gitti. Burdaki kizlar ne okumus ne kendilerini gelistirmis. Varsa yoksa o magazadaki indirim efenim yok bunun kocasi oyle boyle sonraaaa cok kiloluyuz hadi zayiflama hapi icelim modunda kizlar. Ne bi kitap tartisabiliyosun ne bi film elestirebiliyosun. Herkes akpli. Ama neden o partiyi tuttuklarini soruyorum, adam guzel konusuyo diyolar. Bi belgeselden bi sundan bi bundan bahsettikleri icin ben yanlarinda susardm hep. Bu yuzden beni kmse arayip sormazdi.. Bi sekilde ayni ortama girdigimizde bende onlarin bilmedigi anlamadigi konulari actim. Anlamadiklarini soylediklerinde de ay ne cahilsiniz tavri takindim. Simdi bi iki samimi olmayan arkadas edindim arada onlarla gorusuyorum ayda bir o kadar. Ne onlarla gorusup seviyemi dusururum nede dedikodumu yapsinlar. Asagilamiyorum ama birileri seni itelemeye kalkarsa agzinin payini vericeksin. Bosuna burda takilmiyoz bu kadar :)
Kendimi ev hanimi olma konusunda gelistirmeye calisiyorum daha ne olsun. Üniversiteden mezun olana kadar gelistirdim yeterince ve baktim ki burada hicbir faydasi olmuyor bana. Yani cevremde ne egitimimle ilgili ne de kendi biriktirdiklerimle ilgili herhangi bir konusma yapabilip sosyallesebiliyorum. Ülke degistirince tamamen baska bir insana dönüsmek zorunda birakildim resmen.canım evdede kendini geliştirmek için ilgilendiğin tarz kitap oku .ve de forrmunu korumak için evde dans edebilirsin her gün yarım sa kafan da dağılır hem:)
Kendimi ev hanimi olma konusunda gelistirmeye calisiyorum daha ne olsun. Üniversiteden mezun olana kadar gelistirdim yeterince ve baktim ki burada hicbir faydasi olmuyor bana. Yani cevremde ne egitimimle ilgili ne de kendi biriktirdiklerimle ilgili herhangi bir konusma yapabilip sosyallesebiliyorum. Ülke degistirince tamamen baska bir insana dönüsmek zorunda birakildim resmen.
Bebegim cok yaramaz. Sadece bilgisayara ara ara girebiliyorum. Eskiden kitap okumaya spor yapmaya zamanim olurdu simdi ne uyuyor ne de yerinde duruyor. Bu dönem böyle gececek malesef beklemek zorundayim. Evde platesimi yapar disarda da yürüyüse cikardim kulakliklarimi takip. Tavsiyen zaten hayatimda vardi ama bebis aldi götürdü ayaklarini yedigim evin icinde kosturuyor beni
Aynen oyle.. Zmn gectikce alisicaz sanirimAynen üniversite güme gitti. Cocuk büyüdükten sonra diploma denkligi yapmayi düsündüm ama ne isime yarayacaksa burada bilemiyorum. Aynen anlattigin gibi hicbir farki yok. Sen anlatirken komigime de gitmedi degil su kilo problemi. Gercekten bu konuda sorunlar var ama zayiflari da kendi aralarinda pek istemiyorlar sanki. Ben kendi adima konusursam gayet saglikli beslenmeye calisan ama yemek yemekten de büyük zevk alan biriyim. Mizah dergileri, kitaplari ve varsa takip ettiklerim vardi hep. Ama buraya geldigimden beri nesemden eser kalmadi. Espri anlayislari o kadar kötü ki. Eskiden beraber görüsünce onlarin ayakta bes dakika güldükleri birseyin ici o kadar bos oluyordu ki, inan bana rol yaparak gülmek bile cok zor. Ve yalnizim. Kocaman bir yalnizim hatta. Gün gectikce de bu duruma alisiyorum ama ne olurdu bir tanecik söyle kafamiz uyusmasa bile beraber gülebilecegim bir arkadasim olsaydi. Kendime acimak istemiyorum ama yakinda cildirmak istemiyorum. Bebegim büyüyünce is hayatinda belki daha sosyal olabilirim diye umut ediyorum. Bakalim.
Gececek evet, sadece biraz daha sabretmem gerekiyor =)kolay gelsin size valla ama bebeğiniz de büyür de bugünler gçer gider inş :)
Tabiki. Allah baska dert vermesinAynen oyle.. Zmn gectikce alisicaz sanirim