• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnizligma çare bulun lütfn!!!!

hasezikt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
71
21
18
36
Kizlar cok bunaliyorum.bagzen aglama krizine griyorum.
Evliym bir cocugum var.26 yasndaym sürekli evdeyim alti aylik bir bebegm var cogu zaman yalnzligmi onunla bastirmaya çalişiyorum.eşimin sürekli nöbetleri oluyor.çevdremd dogru durust komsum yok. anlasabilecegm icimi dökebilecegm hic kimse yok eşim de dahil.o isten yorgun geliyor kizmla vakit geciriyor.bide knusmayi pek sevmiyor.bütn negatif enerjimi ona yüklemek istemiyorum.bunaldm bunaldim aylardir bir markete bile gtmiyorum.kahve icmeye gelen komsum yok.istesem olur lakin "biraz yalaka müthis sekild dedikoducu.birazda evet haklisn"demek lazm bunlari yapsaydm coktan olurdu yalnzliktanda kurtlurdum ama yok yok yok yapamyorum bu yüzdn yalnzm.bazend öyle arkadaşlarm olacgna yalnz kalmayi tercih edrm diyorum.bu sekild de yalnzm..yalnzligma çare bulun ne yapaym.

yanlız olmaz çocukta bir yere kadar insanın sohbet etmeye gezip dolaşmayada ihtiyacı var.eşinledemi çıkmıyorsunuz gezmeye

Kesinlikle katiliyorum var ese dosta ama bana göre insan yok esimle tabiki gezyoruz ama havalar soguk oldugundan bebisle cikamyorum. Edirnedym

Ben de buradayim. Bu konuda yalnizmiyim diye düsünüyordum. Bir de yurt disindayim, eksi bir puan daha..

Aslinda beni anlayan ve en önemlisid beni dinleyen insana ihtyacm var.hayatm boyunca arkadas knusunda hep secici oldum bu nednle yanlzm.arada bu duygusal bi bosluk gelyor otryor içime.bazen insan hic tanimadig insana hersyni dökmek istyor.bu rahatlatyor insani ben cok konusan birisi oldugmdan bu kapali dünyam iyi gelmedi.

Edirne de kar mı yağıyor? Eğer yağmur ya da kar yoksa bebeğinizle her gün dışarı çıkın. Bebeğiniz çok keyif alır ve yeni şeyler öğrenir. Ağzını atkıyla, kulaklarını bereyle koruya bilirsiniz.

tabiki arkadaş seçimleriniz doğru olmalı ancak çokta titiz davranırsanız arkadaşsız kalırsınız her insanın huyu suyu farklı
birazda öyle kabul etmek lazım.Edirne güzeldir görev icabımı oradasınız.

canım burdayız çocuğun olmasa gidip biryerlerde kurslara başla biraz arkadaş edin derdim ama bebeğin olunca bunu yapamazsın tabi. hiç mi arkadaşın yok ya da iyi geçindiğin bir akraban? kimseyi bulamazsan buraya yaz canım bizmle paylaş dertlerini fırsat buldukça sana yardım ederiz

Cok teskrler canim evet cocuk olmasa butun aktivitelerde buuncam ama malesef buraki komsular da kendi halinde degiller maesef burasi iyi geliyo onuda geceleri firsat buluym

Bazen sorun bende mi. Diye dusunuyorum iyice asosyallestim
Bunu düsünen tek kadin sen degilsin. Ürperdim resmen. Yalnizligimiza bak, gercekten sorun ne? Benim bulabildigim birkac neden var aslinda. Birincisi zaten cok fazla kisi yok cevremde, benim iki kisi var ve ikinci nedene gelirsek o iki kisiyle de aramda bir kimya uyusmazligi var. Halk dilinde kiskanclik diyoruz biz buna galiba.

Back