Yalnızlığımızı Paylaşalım mı ?

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
Kendimi şuan çok yalnız hissediyorum.Çok canım sıkılıyor. Yalnızlığımızı paylaşalım mı ?

Son düzenleme:
Konu "Geyik sohbeti" başlığına taşınmıştır.Keyifli sohbetler

insan niye hep kendini yalnız hisseder niye kimsenin kendini anlamadıgını düşünür hayattan sıkılır bi çare bulamaz ben işte tam böyleyim neden bunlar olur sizce?

İyi geceler kızlar
Bende kendimi iyi hissetmiyorum.

şöyle yanında mutlu olabileceğim, onunla herşeyden zevk alabileceğim bir insan yok
çevremde çoğu insanın var benim yok yalnızım (

şöyle yanında mutlu olabileceğim, onunla herşeyden zevk alabileceğim bir insan yok
çevremde çoğu insanın var benim yok yalnızım (

olduğu zamanda ayrı b. sıkıntı oluyo...al işte bak nişanlıyım ben nişanlım erkenden zıbarıp yatıo bende burda ölee miç gibi kalıorum.al buyur burdan yak

olduğu zamanda ayrı b. sıkıntı oluyo...al işte bak nişanlıyım ben nişanlım erkenden zıbarıp yatıo bende burda ölee miç gibi kalıorum.al buyur burdan yak

ay canm yaa sende haklısın ama sabah güzel bir günaydın msjı moralini yerine getirir :)

Gece bunu açtım ama uyumuş gitmiş gibi oldum Konu bir derdim vardaydı konuyu bulamadım sonradan yattım. Hepinize katılıyorum. Bi adam akıllı biri çıkmadı karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…