- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Bu nasıl bir cümle! Nasıl faydalı olacak çok pardon 2 tane evladınız var yalnız olsanız bile evlatlarınız yeter onların parkta oynayışındaki mutluluk onları izlemek dünyalara bedel keşke cesaretim olsaydı da 2.çocuğum olsaydı valla sahte kalabalık olmasındansa yalnızlığı tercih ederim. Kimsenin beni arayıp sormaması benim kendime verdiğim değeri düşürmez. Acilen bir destek alın Psikiyatriye gidin lütfenKendimi öldürsem insanliga daha faydalı olacağımı dusundum artık
Psikoloğu arayip randevu aldımacilen psikolojik destek alın.
Aslında faydamız var değil mi?Toplumda sanki calismayan anne asalakmis gibi lanse ediliyor2 çocuk yetiştiryorsunuz. Daha ne kadar faydamız olacak topluma.
Eşimin geliri var ama adam akilli geçinemiyorum tek maaş olduğu için en azındandan kendi harçlığımı çıkarayım dedim onu da beceremedimEşiniz çocuklarınız var evliliğiniz mutluysa başka pekte insana gerek yok gerçekten
Çünkü insanlar hep menfaatçi dedikoducu
Huzurlu yuvan eşinin iyi bir geliri varsa daha ne olsun
Çocuklar biraz büyüyünce belki çalışırsınız eşinizi de ikna edersinizEşimin geliri var ama adam akilli geçinemiyorum tek maaş olduğu için en azındandan kendi harçlığımı çıkarayım dedim onu da beceremedim
Ne alakası var ? Aylık sigorta priminizden vazgeçip; çocuklarınızı kendi terbiyenizle yetiştirmeyi seçmişsiniz. Bu sizin ve eşinizin ortak kararı. İnsanların tuhaf yorumlarına bakıp, kendinizi mutsuz etmeyin.Aslında faydamız var değil mi?Toplumda sanki calismayan anne asalakmis gibi lanse ediliyor
Yorumunuzu okuyunca iyiki evlat yetistiriyorum dedim.Desteginiz için teşekkür ederimNe alakası var ? Aylık sigorta priminizden vazgeçip; çocuklarınızı kendi terbiyenizle yetiştirmeyi seçmişsiniz. Bu sizin ve eşinizin ortak kararı. İnsanların tuhaf yorumlarına bakıp, kendinizi mutsuz etmeyin.
Maalesef çocuklara bakacak kimsem yok annem uzakta bazen migreni tutuyor kayinvalidem de bel fıtığı var 2 çocuk uzun süre bakamiyor, 3 ay sonra kızım anaokuluna gidecek oğlum da 6 aylik büyüse bile kremler çok pahalı 10binden aşağı kres yok.6 yıllık evlilik ve iki çocuk olduğına göre daha küçükler annesi senin en büyük servetin yavruların eğer çocuklarına bakacak birisi varsa topla saçını başını atıl iş hayatına hem hayat standartlarınızı yükseltirsiniz hem kendi psikolojiniz toparlanır hem cebinde para olsun hem çocuklarının geleceğine yatırım yap inanın şimdilerde çocuk okutmak bile çok zor masraflar değişiyor artıyor. Aileniz sizi ne emeklerle okuttu şimdi artık karşılığını almalısınız
Aslında faydamız var değil mi?Toplumda sanki calismayan anne asalakmis gibi lanse ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?