- 3 Şubat 2021
- 3.008
- 9.397
- 108
- 36
- Konu Sahibi pusulasizyolcu
Bence bunun altında başka bsy var, izmitte yanlız yaşayan kadınlar temkinli olun lütfenTipi değilse demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bunun altında başka bsy var, izmitte yanlız yaşayan kadınlar temkinli olun lütfenTipi değilse demek![]()
Ben 23 yaşımd yalnız yaşıyorum daha yakın hissederim diye dedimNeden yanlız yaşayan kadınlar
Evli kadınlarla veya ailesiyle yaşayanlarla neden konuşmak istemiyorsunuz
İzmitte yaşayan kadınları seviyim size bi şey olmasınBence bunun altında başka bsy var, izmitte yanlız yaşayan kadınlar temkinli olun lütfen
Bende yanlız yaşıyorum ama 32 yaşında olmama rağmen çok saçma geldiBen 23 yaşımd yalnız yaşıyorum daha yakın hissederim diye dedim
23 yaşında bir kadın olduğuna inanmıyorumİzmitte yaşayan kadınları seviyim size bi şey olmasın
Aslan gibi GOCAM varBence bunun altında başka bsy var, izmitte yanlız yaşayan kadınlar temkinli olun lütfen
Tek harfle kaybediyorum ben zaten izmirdeyimBilemezsiniz siz yazmayın o yüzden ama sağlıkçıyım herkes bana böbreğini emanet etmek ister
Tüh böbreği kime emanet etceksiniz şimdiTek harfle kaybediyorum ben zaten izmirdeyim![]()
Niye sürekli insanlarin yazdigi o kadar seyden birini cekip buna takiliyorsunuz? Konu sahibine yarariniz ne?Güven sorununuz var ama internet üzerinden hiç tanımadığınız biriyle arkadaş olacaksınız. Peki...
İspatlamak için ne yapabilirim23 yaşında bir kadın olduğuna inanmıyorum
Amaç ne acaba
Peki bundan size ne? Fazla merak iyi değildirNiye sürekli insanlarin yazdigi o kadar seyden birini cekip buna takiliyorsunuz? Konu sahibine yarariniz ne?
Aynisini banada yaptinizda o yüzdenPeki bundan size ne? Fazla merak iyi değildir![]()
Özel hayatıma müdahale ama buAynisini banada yaptinizda o yüzden
Sizin yaptiginiz da benim hayatima müdahale yardim etcekseniz yazin etmicekseniz yazmayinÖzel hayatıma müdahale ama buyine size ne?
Konu sizin değil yalnız. Sizin olsa dahi istediğim konuya istediğim yorumu yapma hakkım var kurallara uyduğum sürece. Bu konuda size son mesajım çünkü bu da kurallara aykırı. Rahatsız oluyorsanız göz ardı edin, görmezsiniz ne yazdığımı.Sizin yaptiginiz da benim hayatima müdahale yardim etcekseniz yazin etmicekseniz yazmayin
De ayrı yazılır bu da saçma gelmiş sizeBende yanlız yaşıyorum ama 32 yaşında olmama rağmen çok saçma geldi
Mutsuz kadında kusur arayıp dibe çekmek bizim birbirimize yaptığımız en büyük hataSizin yaptiginiz da benim hayatima müdahale yardim etcekseniz yazin etmicekseniz yazmayin
De ayrı yazılır bu da saçma gelmiş size
O kadar zamanım yok çalışıyorumböyle şeyler hadi arkadaş olalım deyip olunmaz ki
Forumlarda takılın illa ki karşınıza kafa dengi biri çıkar.
Sizin tarzınızda sırf dalga peşindeki insanlar tipim değil evetTipi değilse demek![]()