• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yaşamak

Valla ben esim ve iki oglumla yasiyorum. Yaslilikta yalniz yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum. Yalnizlik kalitelidir keske ben de biraz yalniz kalabilsem🤪

Evinde yalnız yaşayanlar bu durumdan memnun musunuz yoksa zorlukları var mı?
Ben tek çocuğum ondan herhalde çok seviyorum yalnızlığı aksine evde sürekli birilerinin olması rahatsız ediyor beni :D Ama dışarıda arkadaşlarımla olmayı seviyorum :)

Ayrı 1+1 ev tutma hayali kuran ben yanlız kalmak için 🙈😂 hayaller🧘‍♀️🧘‍♀️ hayaller gerçekler 👨‍👩‍👦

Hiç yalnız yaşamadım ya çocukları üniversiteye yollasam da bi yalnız kalsam artık.

Evinde yalnız yaşayanlar bu durumdan memnun musunuz yoksa zorlukları var mı?
Nasıl biri olduğunuza bağlı. Eskiden yalnız yaşıyordum ve gayet mutluydum. O günleri arıyorum biraz açıkçası. Yalnızlığı seviyorsanız ve ev düzeni konusunda size karışılmasından hoşlanmıyorsanız seversiniz yalnız yaşamayı. Sosyal ve çabuk sıkılan biriyseniz pek size göre olmayabilir.

Ben herhangi bir zorluk çekmemiştim. Bir şey bozulduğunda tamirci çağırıyorsun oluyor bitiyor.

Back