Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız yaşamak değil de bir şey yapmamak, gayesiz olmak daraltır sosyal çevreniz , varsa aileniz ile bağı koparmadan sosyal hayatınıza etkinliklerinize devam edin dost ile bir kahve , biraz yürüyüş , güzel bir yerde yemek yemek gibi şeyler ile ufak dokunuşlar hobiler sizi rahatlatırBoşandım tek yaşıyorum.Yalniz yaşamak sizce zamanla insanın ruhunu daraltır mi?
Siz ve muhteşem çıkarimlariniz. Az önce de herkes öyle ya da böyle evlenir diyordunuzEvet.
Tekrar evlenmeniz lazım.
Kimse yalnız kalmak istemez.
Kitap oku muzik dinle,yürüyüş ,spor yap..bunun dışında evde neler olabilirYalnız yaşamak değil de bir şey yapmamak, gayesiz olmak daraltır sosyal çevreniz , varsa aileniz ile bağı koparmadan sosyal hayatınıza etkinliklerinize devam edin dost ile bir kahve , biraz yürüyüş , güzel bir yerde yemek yemek gibi şeyler ile ufak dokunuşlar hobiler sizi rahatlatır
Orada sormuştum hiç mi yok çevrenizde evlenmeyen diye de, bu cevabından sonra saldım. Yeni nesil ferhansSiz ve muhteşem çıkarimlariniz. Az önce de herkes öyle ya da böyle evlenir diyordunuz
Kurslar var, drama, müzik aleti, seramik, hat, ebru, kara kalem, yağlı boya, yeni bir spor dalı öğrenmek, dans kursları, eğitimler var ilgi alanı ile ilgili olanları takip edebilirsin, bir sürü ilgi alanına göre değişir. Piknik, balık tutmak, mangal bile bir sosyal etkinlikKitap oku muzik dinle,yürüyüş ,spor yap..bunun dışında evde neler olabilir
Artı sevgiliniz olur, onunla muhabbet edersiniz, seks yaparsınızKitap oku muzik dinle,yürüyüş ,spor yap..bunun dışında evde neler olabilir
Tamam işte, kendimle çelişmemişim ki.Siz ve muhteşem çıkarimlariniz. Az önce de herkes öyle ya da böyle evlenir diyordunuz
Boşandım tek yaşıyorum.Yalniz yaşamak sizce zamanla insanın ruhunu daraltır mi?
4 Duvar arasında kalırsanız evet sıkar.Boşandım tek yaşıyorum.Yalniz yaşamak sizce zamanla insanın ruhunu daraltır mi?
Yapıyorum ama öneri istedim farklı bir fikir olsun diyeAkşama kadar evde oturursanız yalnız olmasanız bile daraltır insanı. Bir şeyler yaparsanız niye daraltsın bence çok güzeldir :)