Yalnız tatil korkuları

asdgune

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
54
44
31
dostlar ben hala üzülerek ehliyet almadım. 9 gün tatilim var ve tek başıma araçsız nasıl planlayacağımı bilmiyorum. Genelde kardeşimle giderdim. Sorun yaşar mıyım? Araç kullanmadan deniz tatili ve aynı zamanda taksiyle ulaşım yapacağım şehirden de kopmayacağım nereyi önerirsiniz? İlk yalnız tatilinizi nasıl yaptınız?

Bayramda sürpriz olarak açılan 9 gün araya sevinemedim bile. Yalnız hiçbişeyin keyfinin olacağı yok gibi ama her zaman da bu fırsat ayağıma gelmez değerlendirmek istiyorum ama korkuyorum

Ayvalık sarımsaklı diyorum. Aracsiz da cok guzel tatil yapiliyor merkeze ve cundaya minibüsler var sürekli hem de kısa sürüyor 10-15 dkda.
Geçen yaz ayvalıktaydım. Biraz daha hareketli bi yaşamı olan gece eğlenebileceğim yer arıyorum. Cundada çok bulunamadık ama sadece meyhane gördüm durdum. Başka öneriniz var mıdır

sanırım ben bilmediğim bir yerde tek başıma hemde aracsiz tatil yapmaya cesaret edemezdim. beache bile gitsem çantamı cüzdanımı nereye koyacağım diye düşünür dururdum. belki otel tatili yapardım. bakıyorum düşündüm yok onu da yapamam tek başıma. size iyi eğlenceler dilerim

Geçen yaz ayvalıktaydım. Biraz daha hareketli bi yaşamı olan gece eğlenebileceğim yer arıyorum. Cundada çok bulunamadık ama sadece meyhane gördüm durdum. Başka öneriniz var mıdır
Kuşadası diyorum

Alanya diyorum ben de
Turlar var araca ihtiyacınız yok, oradan belki diğer ilçelere de geçersiniz tüm gününüzü tek bir yerde geçirmezsiniz

X