- 12 Kasım 2015
- 879
- 201
- 33
Emek verip cevaplamışsın çok teşekkür ediyorumm senin adına çok sevindim 16 mükemmel bir sayı insallah hayırlısı ile tutunma da gerçekleşir kavuşursun meleğine ..Canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum ama bir iki tedaviyle ve sadece tek bir doktorun kontrolüyle neden hayatı kendine zindan ediyorsun senin gibi boş folikül yaşayanların çoğu kullanılan hcg iğnelerinin bozuk olduğunun farkında bile değil belki sanada bozuk ilaç verildi nerden biliyorsun sana nacizane tavsiyem öncelikle tüp bebek konusunda kendini ispatlamış doktor ile görüşmendir hatta sana doktorda tavsiye edeyim tabiki olmazları olduran en başta rabbimdir ama buna vesile olan mükemmel doktorlarımızda yok değil ben sana türkiyenin en iyi üç doktorunu söyleyim birincisi prof.dr bülent traş ikincisi prof dr mustafa bahçeci üçüncüsü ise op dr Aret Kamar Bu üç doktoru muhakkak araştır çünkü üçüde türkiyenin en iyi doktorlarıdır birde sana kendimin yaptığı ve büyük mucizemden bahsedeyim sende kürler yaptığını yazmışsın ama birde kendimin yaptığını yazayım emin olki önce Allahın izniyle faydasını muhakkak görürsün yeterki düzenli yap ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı malesef neden olarakta embriyo kalitesiz ondan olmuyor denilmişti bende 7. Ci tedavime başlamadan beş ay önce imom latte kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil tamamen vitamin mineral ve folik asit içeriyor günde bitane içeceksin onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ve her akşam iki tane inciri saf zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam 5 ay düzenli uyguladım eşimede beş ay boyunca neofertil diye gıda takviyesi içirmiştim bide yanında keciboynzu suyu içirdim sabah akşam veeeee beş ayın sonunda tam 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) fakat rahim kalınlaşmadığı için henüz transfer olmadım şimdi onun için bi arayış içerisindeyim yani sorunlarımız farklı olabilir fakat özlemimiz ve isteğimiz aynı arkadaşım tabiki yalnız değilsin herşeyden önemlisi bizim rabbimiz var o bizi böyle imtihan ediyor çabalamamızı istiyor bizde elimizden geleni yapacaz lütfen moralini bozma beş ay dediğim bu kürleri yap ondan sonrada bu üç doktordan birini seç Allahın izniyle sende mucizeni kucaklıyacaksın sevgiyle kalın
Benim tüp bebek tedavilerimde iğne bozuk mu diye bakıldı ama bozuk değilmiş kürlere gelinde Bende denemek istiyorum ama bende bir de kist problemi bar incir kürü falan kist tapıyor bende o yüzden korkuyorum hani artık yeni birşey denerken bile korkuyorum sende kist problemi var mı acaba bende kist yapar mo bu kür