- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
benim oğlum reçele reçella dio :)))
sür sür yanınada içecek al ama kuru kuru olmas
çayım var kıs onsuz hayatta yutamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlum reçele reçella dio :)))
sür sür yanınada içecek al ama kuru kuru olmas
havadandir o havadangel accik konusalim azalim bak nasil iyi oluyonbu arada canim evlimisin ona gore konusalimNeresinden başlayım öncelikle hoşbuldum takip edemedim ki canım depresyonda gibiyim hiç bişey keyif vermiyo sıkıldım herşeyden konu yalnızlıkla ilgili olunca dalış yaptım
aha da azinin düğün nişan sezonu başladı bi ara bi azi bi prenses düğün nişan düğün nişan gidip geliyolardı
abbooooooo kıs azi bu beni bilmiyo gördün mü o ka konuştuk ettik beni hatırlamıyo
çayım var kıs onsuz hayatta yutamam
ıyyğğğ çaydan nefret ederimmmmmmmmmmmm
biliomusunuz bizim evde çay demlenmezz ne ben ne eşim sevmeyiz biz meşrubat çocukuyuzzzz
hadiii hadii kurtuldunuzz ben çıkıorum şimdii :)
oğlan uyandı evi temizliğim biraz en son 3 ssene önce süpürmüştüm 5 yıldırda toz almıorum :)))
daha pazara çıkacağımmm çok işim varrr
sohbetinize doyum olmuo vaallaaa
ıyyğğğ çaydan nefret ederimmmmmmmmmmmm
biliomusunuz bizim evde çay demlenmezz ne ben ne eşim sevmeyiz biz meşrubat çocukuyuzzzz
kiz gitme ya ne guzel sohbet ediyodukuzulurum simdipatsy bak gidiimis
Neresinden başlayım öncelikle hoşbuldum takip edemedim ki canım depresyonda gibiyim hiç bişey keyif vermiyo sıkıldım herşeyden konu yalnızlıkla ilgili olunca dalış yaptım
ne dimek ara verdim ne yani ben unutulacak insan mıyım azalt o nargileyi sana iyi gelmiyooooooooooyaa bebişimmmmmmmmmmm :)) ben ara verdim biliosunnn :)) nişanlımıydın sen neydin yaw :)))
nargileye dalmistir da temizlemegi unutmustur kesin:)kıs bırak gitsin baksana evini b.. götürüyo temizlesin anacım
evet yani ne dimek ara virdim patsy o patsyyyyyyyyyyyyyyyne dimek ara verdim ne yani ben unutulacak insan mıyım azalt o nargileyi sana iyi gelmiyoooooooooo
Günaydın kızlar :)) kim var kim yok...yeniyim ben tanışsak diyorum :))
nargileye dalmistir da temizlemegi unutmustur kesin:)
evet yani ne dimek ara virdim patsy o patsyyyyyyyyyyyyyyy
günaydııııııııııııııııııııııın h.g. tanışalım bebeeeeeeeem
hoşbuldum...nasıl başlasam bilmem ki...yardımcı olsanız accık :))