- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
hanfendi yurtdışında süslü kokoş accık can sıkıntılıdır sevgilisini canını sıktığı için terketti şimdi daha çok canı sıkılıyo
hee tabııı canım aynen öyle ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanfendi yurtdışında süslü kokoş accık can sıkıntılıdır sevgilisini canını sıktığı için terketti şimdi daha çok canı sıkılıyo
Hımm anladım valla canın sıkıldıgında öyle evde oturup canım sıkılıyor demekle olmuyor dahada bunalımlara giriyorsun çıkıp hava almak hatta alışveriş yapmak açık havada oturmak bir arkadaşla sohbet etmek vs.biraz hafifletebiliyor
diger kızlar nerde kızz kımse yok
Patsy sen napıyosun ne işle mesgulsunn???
Patsy sen napıyosun ne işle mesgulsunn???
Ay valla aklıma gelmemişti evli misin diye sormak:))))
peki sen ?....
bu arada tubish avatarına bayıldım inşallah o kalbi tamamlayacak ellerinde vardır
Ben yeni mezun oldum türkçe öğretmeniyim atama bekliyorum bu yıl puan biraz düşüktü seneyede kalabilirim...
sordum ama dikkatli bakınca şimdi farkettin bi "ALP" in var anlaşılan Allah hayırlı ve daim etsiiiiin
hiç videolarımdan izleyebildin mi ?
aaaaaa ben türkçe öğretmenimi ne severdim ya inşallah ya hayırlısıyla olursun
Evet girdikce izliyorum güzeller baktıkca begeniyorum bakmayada begenmeyede devam diyorummm
Bu arada ben de türkçe öğretmenimin sayesinde bu mesleği seçtim çok idealist kokoş bir hatundu
Teşekkür ederim canım benim evet bi k alpim var aminnnn darısı bütün isteyenlere......