- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Aaaaa pardon balıklama daldım ben de
bu gun zaten dalan dalana canim
olsun tanismis olduk iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa pardon balıklama daldım ben de
züleyha tuba leyla.... patsy senin adın ne?
Sıkıntıdan işte naparsınMemnun oldum bu arada isim neydi canım??
kıs ben adımı hiç söylemiyorum
yaf sıkılmayasınız diye topik açtım anacım böyle söyleyip kalbimi kırmayın ric ederim
kıslar ben kaçar hepinize selamlar aziiiim seni ayrıyeten çokça öpüyorum her zamanki gibi sen benim yerime prensesimi öp kocişinde seni öpsüüüüüüüüüüüüün bana dua etmeyi unutma arkadaşım
taaam patsy m hadi gule gulekıslar ben kaçar hepinize selamlar aziiiim seni ayrıyeten çokça öpüyorum her zamanki gibi sen benim yerime prensesimi öp kocişinde seni öpsüüüüüüüüüüüüün bana dua etmeyi unutma arkadaşım
Sıkılmayalım diye geldik işte canımmmm sen de kırılma hemennn bak ne güzel insanlarla tanışıp konuşuyoruz ee daha ne olsunn
o gizli hatun
Güle güleee tekrar görüşmek üzere memnun oldummmm
taaam patsy m hadi gule gule
Bi laf ettik etmez olaydıkkkDDD
patsy bizi gaza getirdin biz söyledik sende söyleyecen kaçarın yok artık niyohahahaaaakıs ben adımı hiç söylemiyorum
bende tatlı alıp geldim hani nerde herkes?aaaaaaa yarın kısır yemeye bekliyorum azi yapacak masayı ben hazırlarım
ayyy çok utanıyorum o filmi henüz izleyemedim. bizde bi minik bızdık var ki film milm izletmiyor. geçen açlık oyunlarını izledim zorla, kırk defa kalktım filmin başından. onu izlemediysen tavsiye ederim.tuz senin avatarın olan eva green'in bu haliyle olan filmini izledin mi şekerim " cennetin krallığı" ne filmdi ama