yalnız kaldığında tıkla

ne topıgı sımdı bu??

şimdik şöyle oluyo:KK9::KK9::KK9:
ya herkes elindekileri tencereye koyarsa güzel bi aşure olur diye düşündüm. böylece gelipte kimseleri bulamadığımız hamilelerle hamile kalmaya çalışanlar arasında seçim yapmak zorunda kalmadan tek başımıza da olsa takılacağımız bişeyler olur topiği açmaya karar verdiim:KK9::KK9::KK9:

nasıl biri :2::2::2::2:

kim ne nasıl biri :18::18::18: irice melon şapkası var böleeeeeeee gözlerinin üzerine kadar çekmiş, siyah paltolu yüzünü tam göremedim yakalarını kaldırmıştı:KK9::KK9::KK9::KK9:
kıs nasıl biri olucak konuşacak birileri işte:KK9::KK9::KK9::KK9:

ya herkes elindekileri tencereye koyarsa güzel bi aşure olur diye düşündüm. böylece gelipte kimseleri bulamadığımız hamilelerle hamile kalmaya çalışanlar arasında seçim yapmak zorunda kalmadan tek başımıza da olsa takılacağımız bişeyler olur topiği açmaya karar verdiim:KK9::KK9::KK9:

yakışır benim bacıma mantıklı düşünmüşsün :KK9::KK9::KK9:

aynen yaa . bu nedir arkadaş . bebiş de bebiş :KK14::KK14::KK14::KK14:

ay yerım senı tıpsızım benımm.. tam benlık bır topık olmus.. kafama göre takılcamm yehuuu :KK70:

kim ne nasıl biri :18::18::18: irice melon şapkası var böleeeeeeee gözlerinin üzerine kadar çekmiş, siyah paltolu yüzünü tam göremedim yakalarını kaldırmıştı:KK9::KK9::KK9::KK9:
kıs nasıl biri olucak konuşacak birileri işte:KK9::KK9::KK9::KK9:

hmm . vala bizim de sohbet topğmz var işte bn orda kndi kndme falan konuşrm kmse olmadı mı . sevorm burayı ya :KK24::KK24::KK24:

X