- 2 Temmuz 2012
- 1.221
- 6
sana da
naslsnz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana da
hakkat yauşuklu adam haaaa dünya ahret gardaşım olsunşaka yapıyorum yaf aşkııııııııııııııııııııııııııııııın var biliyorum
naslsnz kızlar
ne topıgı sımdı bu??
takılıyos işte gördüğün gibi relax bi şekilde biri gelecek mi gelmeyecek mi diye bekleme kaygısı olmadan
ne topıgı sımdı bu??
nasıl biri :2::2::2::2:
şimdik şöyle oluyo
ya herkes elindekileri tencereye koyarsa güzel bi aşure olur diye düşündüm. böylece gelipte kimseleri bulamadığımız hamilelerle hamile kalmaya çalışanlar arasında seçim yapmak zorunda kalmadan tek başımıza da olsa takılacağımız bişeyler olur topiği açmaya karar verdiim
şimdik şöyle oluyo
ya herkes elindekileri tencereye koyarsa güzel bi aşure olur diye düşündüm. böylece gelipte kimseleri bulamadığımız hamilelerle hamile kalmaya çalışanlar arasında seçim yapmak zorunda kalmadan tek başımıza da olsa takılacağımız bişeyler olur topiği açmaya karar verdiim
şimdik şöyle oluyo
kim ne nasıl biri :18::18::18: irice melon şapkası var böleeeeeeee gözlerinin üzerine kadar çekmiş, siyah paltolu yüzünü tam göremedim yakalarını kaldırmıştı
kıs nasıl biri olucak konuşacak birileri işte