• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yalnız deilmiş:)

didolin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
348
117
323
herkese merhaba.forumda yazılanları yaklaşık 1 aydır takip ediyorum.tabiki özellikle doğal yoldan göğüs büyütme yöntemleri başlıklarını.öncelikle küçük göğüslü olararak yalnız olmadığımı anladım.kullanılan yöntemleri tek tek okudum ve çarşıdan küç ve adaçayıalarak işe bende başladım.bide bebe yağıyla mesaj yapıyorum:)) başlayalı 1 hafta oluyo ve gözle görülür fark var.inşallah devamıda gelicek.çok mutluyum herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
bebek yagı mı ? faydasını gördün mü gerçekten onuda alıyım o zaman kaydirigubbakcemile2 bende çörek otu mersin yagı rezene yagı kullanıyorum geneli bunları söylemiş faydasını gördüm elimde çörek otuyla rezene kaldı onlarla dvm etçem bitsinler bebe yagıyla devam edicem inş bendede faydası olur alkisalkisalkis teşekkür ederim paylaştıgın içinkaydirigubbakcemile5

bebe yağımı allah allah hiç duymadım göğüsle ne gibi bi ilişkisi olabilirki hmmm bunuda listeye ekleyelim bakalım

vallaha özelliklee bebe yağı kullanmadım.masaj yapcaktım evde aloe veralı bebe yağı vardı onla başladım yapmaya 1 haftadırda onla yapıyorum.ama bence en önemli olan adacayı içip yapraklarınıda göğüslere sürmek bence.yani gece onu yapıp yattıktan sonra göğüslerimin geceleri ağrıdıgını hissediyorum.

Canım aramıza hoşgeldin yalnız değilsin

Bebe yağının içinde bugday badem yağları olur onlarda işe yarıyor ama çörek otu yağı weya mersin yağı daha iyi olur yinede sen bilirsin önemli olan istekle düzenli yapmak tamam tatlımopuyorumnanaktan

artık nescafe içmektense geceleri adaçayı içiyorum demektir

zaten artık gelişmeyi görünce dahada heveslendin.haftasonu gidip alıcam aktardan yağ.cörekotu yağımı mersin yağımı hangisi daha güzel kokuyo?ben ada çayı kokmaktan nefret ediyorum.bebe yağını birazda onun kokusunu bastırsın diye sürüyodum zaten.bu arada 25 yaşındayım ve gögüslerim hani kız cocukları olur ya daha göğüsleri yenı cıkar sütyen takmazlarda önlerinde 2 küçük sivrilik olur bende sütyen takmasam öleyim.işte bgn başlayalı tam 8gün oluyor ve cm olarak bilmiyorum ama mesela sırtüstü yattıgımda tamamen yok olurdu.şimdi öle olmuyo.

Back
X