- 8 Haziran 2008
- 286
- 0
- Konu Sahibi mervezeynepnur
kızlar hepinize merhaba, benim 29 temmuzda kontrolüm vardı, kontrolde her şey yolundaydı, bebişimiz gayet iyiydi çok şükür. kontrolden sonra kaynanam ve görümcemle gezdik, balıklıgöle kadar yürüdük, orda da gezdik, sonra bende yürüyecek hal kalmadı, onlar da gezmek istiyolardı. ben dolmuşa binelim dedim , ama pek oralı olmadılar, bi daha aynı yolu yürüdük (yaklaşık yarım saatlik) neyse sonra bi yerde oturdum ben, onlar gezmeye devam etti, arabaya bindik, ilçedeki evimize doğru yola çıktık, yolda sancılarım başladı, ben geçer dedim, ama sancılar belime ve bacaklarıma vurdu, sonra yolu yarılamışken geri döndük, hastaneye gittik, orda alttan muayene oldum, açılma yok dedi, nstye bağladılar, 10 dk da bir sancı var çıktı, biraz kaldık, sonra doğum olabilir diye bbi tanıdığın evine gittik, orda yatacaktık, saat 1 olmuştu, lavaboya gittim, baktım ki iç çamaşırım kan olmuş, hemen geri hastaneye gittik, yine muayene yaptı ebe, biraz açılma var dedi, nst de düzenli sancılar göründü, hastenede kalın dedi, o gece orda kaldık, sabah yine baktılar, sancıların gitmiş dediler, doktorum sabah 9 da geldi, gidebilrsiniz yalancı sancı onlar dedi. işte böyle, çok heyecanlanmıştık, hepsi yalancı sancı içinmiş, hastenede rezil olduk, klima bozuktu, çok sıcaktı, hiç uyuyamadık, ben de çok yorgundum zaten. bi de iki doğum oldu, kadınlar kolayca doğuruverdiler, birisinin 5. birisinin 10. çocuğuymuş, ne de olsa urfadayım tabi. burda böyle hala.
inanın eve geldiğimde kendimi doğum yapmış gibi hissediyordum, benim için kötü oldu, gerçi biraz deneyim kaznmış oldum ama o kadar sıkıntıyı boşa çekmiş de oldum. bakalım ne zman gerçeği gelecek.
inanın eve geldiğimde kendimi doğum yapmış gibi hissediyordum, benim için kötü oldu, gerçi biraz deneyim kaznmış oldum ama o kadar sıkıntıyı boşa çekmiş de oldum. bakalım ne zman gerçeği gelecek.