E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar sabah 10:15 ten itibaren kasıklarımda adet sacısına benzer bir sancı var hala geçmedi sizdede bukadar sürüyormu
annıs adayı magnezyum verdı mı doktorr
Yok canium ya bende kisa suruyordu soyle 10 dakka falan.Sen bir doktorunla gorussene pek normal degil gibi.
Bu siralar bendede kramp basladi ya kasiklarimda donerken kitlenme oluyo acamiyom daha bacagimi.
bu gün boyunca devam etti haladaha sürüyo sancı kasıklarımda çok çok şiddetli değil ama rahatsız edici yarına kadar geçmezse bende dr sorucam aynı adet sancısına benziyo gün boyu dinlendim yemek bile yapmadım inşallah yarına kadar geçer:1no2:
bendede yoksadece bacaklarım ve belim ağrıyo bide sol tarafıma yatmaktan sol tarafım uyuştu artık yaa en çokta ondan sıkıldım
Elmasekeri canim burda genelde oyle yapiyorlar.Normal pogoca yapiyorsun ve ozel posetlere 5 er tane koyuyorsun.Ve misafirin geldimi birgun onceden cikariyorsun buzunu saliyo ve sonra firina suruyorsun 5 dakka isitip servis yapiyorsun.Taze gibi oluyo hemde rahat.Sarmayida oyle tatlilarida oyle.Burda binde birdir bir yere gittiginde ayni gun icinde yapilsin hamurlar.Pek denk gelmedim pek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?