• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yalancı emzik kabusu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beyzanurecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
106
0
46
Bursa
2 yaşında bir kızım ve 4 aylık bir oğlum var.ikiside yalancı emzik kullanıyor.kızım sadece uyuyacağı zaman birde hastaysa emiyor.ama artık bıraksın istiyorum nasıl başaracağımı bilmiyorum.devamlı gözünün önünde kardeşi meme emerken ona nasıl unutturacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.

kardeşinin olması bu konu da biraz zorlayabilir seni. çünkü bazen onları örnek alıyorlar. benim de 4,5 yaşında bir oğlum var geçen arkadaşıma gittim 3 yaşında bir kızı var ve çok önce emziği bırakmış. ama bnimkinde emziği görünce emmek istedi. sanırım biraz kıskançlık yaptı. her çocuk da bir olmaz elbette. umarım kolay halledersin.

benimde 15 aylık ikizlerim var uyurken ve hasta olduklarında kullanıyorlar.zaten benim isteğim dışında alıştırıldılar.bende ne yapacağımı bilemiyorum bukonuda emzikler olmadan uyutamıyorum hiçbırakmaya niyetleri yok.

Back