yalancı doğum sancılarınız başladı mı????

benimde başladı kandırıkçı sancılarım:sm_cool:iice krkmaya başladım.38+6 oldum bugün kızlar.

az kaldi kizlar.kandirikcimi deyilmi ardik bundan sonra belirsiz kizlar.cok dikkatli olun.kandirici deyipte gecmeyin ya doguruyosaniz.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun saglikli bebislerimiz olur insallah

haber veririm canım, ben iyiden iyiye doğum psikolojisine girdim. doktorum iyice motive ol dedi ve gerçekten ben de motive haldeyim. inanır mısınız şu anda hiç korkmuyorum. Allahım hepimizi sağ salim bebklerimize kavuşturacak inşallah...:1hug:

az kaldi kizlar.kandirikcimi deyilmi ardik bundan sonra belirsiz kizlar.cok dikkatli olun.kandirici deyipte gecmeyin ya doguruyosaniz.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun saglikli bebislerimiz olur insallah

aysimacım sen en son ne zaman doktor kontrolune gittin. nst ve sancı grafiği nasıl çıktı? benim doğum sancılarım düzenli bir şekilde başlamış grafikte çıktı. sanırım bizim oğlan ciddi ciddi hazırlanıyorr gelmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…