Kızlar sizden akıl almaya ihtiyacım var, açıkcası ne düşüneceğimi bilemiyorum. :1shok:Ben normalde kardeşlerim yanında eşime ayrı davranmam, yani ailemin içinde ne varsa eşimde bilir. Hatta kız kardeşimi isteyecklerini ve evleneceğini annem babamdan 6 ay önce eşim öğrenmişti...
Üç-dört ay önce eşimin babası bir sabah saat sekizde beni cepten arayıp, şehir dışında bir üniversitenin bir sürü seçmeli dersini sormuştu. Ben konuyu sorduğumda x beye master için yardıma gittim dedi. Geçen ay eşimin anne-babası ve kardeşi gezmeye aynı şehre gitti. Sorduğumda eşimde dahil hepsi, bana; "gezmeye gittik" dediler.
Dün eşimin telefonunu karıştırırken babasından gelen şu mesajı gördüm: "Kardeşin mezun oldu." kafamçokkarıştıBen bahsettiği görümcemin 4 yıl önce üniversiteyi bitirdiğini zannediyordum.kafamçokkarıştı Meğer tek ders kalınca bırakıp gelmiş. Şimdi afla geri girip bitirmiş okulu. Bunu ben bugün öğrendim. Akşam eşimin yüzüne vurunca söylemek zorunda kaldı.
Ve kardeşi istemediği için bana söyleyemediklerini söyledi, ama damatlarına söylemişler...
Şimdi zoruma giden, ben onları kendi ailemden ayırmazken, onların bana "il" muamelesi yapıp, kuyruklu yalan söylemeleri. :çok üzgünüm:Üstelik o görümcem de, ailede en iyi anlaştığımı düşündüğüm kişidir.:1shok: Eşimin zaten yalan meyili çoktur. Ailesinin ona örnek olmaları gerekirken, koskoca 50-60 yaşında adamlar gözümün içine baka baka yalan söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım ve düşünmeye başladım acaba başka neleri yalan söylediler diye... CADIARZUResmen dağaldım... Ne yapacağımı şaşırdım, siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?:uhm:CADIARZU
Üç-dört ay önce eşimin babası bir sabah saat sekizde beni cepten arayıp, şehir dışında bir üniversitenin bir sürü seçmeli dersini sormuştu. Ben konuyu sorduğumda x beye master için yardıma gittim dedi. Geçen ay eşimin anne-babası ve kardeşi gezmeye aynı şehre gitti. Sorduğumda eşimde dahil hepsi, bana; "gezmeye gittik" dediler.
Dün eşimin telefonunu karıştırırken babasından gelen şu mesajı gördüm: "Kardeşin mezun oldu." kafamçokkarıştıBen bahsettiği görümcemin 4 yıl önce üniversiteyi bitirdiğini zannediyordum.kafamçokkarıştı Meğer tek ders kalınca bırakıp gelmiş. Şimdi afla geri girip bitirmiş okulu. Bunu ben bugün öğrendim. Akşam eşimin yüzüne vurunca söylemek zorunda kaldı.
Ve kardeşi istemediği için bana söyleyemediklerini söyledi, ama damatlarına söylemişler...Şimdi zoruma giden, ben onları kendi ailemden ayırmazken, onların bana "il" muamelesi yapıp, kuyruklu yalan söylemeleri. :çok üzgünüm:Üstelik o görümcem de, ailede en iyi anlaştığımı düşündüğüm kişidir.:1shok: Eşimin zaten yalan meyili çoktur. Ailesinin ona örnek olmaları gerekirken, koskoca 50-60 yaşında adamlar gözümün içine baka baka yalan söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım ve düşünmeye başladım acaba başka neleri yalan söylediler diye... CADIARZUResmen dağaldım... Ne yapacağımı şaşırdım, siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?:uhm:CADIARZU