• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan

Neden hayal ürünü olduğunu düsündun bilmiorum ama yardimın icin sagol buyuk ihtimalle ozur dilemiycem arıyordum aramaktanda vazgectim isterse gelir konusur istemesse kendi bilir
Pek bir senoryomsu geldi türk filmi gibi:KK48: ama tabi filmlerde yaşananlar gerçek hayatında içinde de pek ala olabiliyor tabi.:KK52:

Bu yalan degil sır bana göre ablasina yardim edecegi cozum arayacagi yerde size takmis bana ayrilmak icin bahane ariyomus gibi geldi yerinizde olsam aramam sormam açıklama yapmam herkes yoluna derim

Bu yalan degil sır bana göre ablasina yardim edecegi cozum arayacagi yerde size takmis bana ayrilmak icin bahane ariyomus gibi geldi yerinizde olsam aramam sormam açıklama yapmam herkes yoluna derim
Mantıklı düsününce banada oyle geldi .
Sir meselesini ayrılık icin bahane kullandı gibi

Gecmisimdr yasadigim bir olay vardi gercekten asik oldugum birisi olmustu buna benzer bir sebepten dolayi benden ayrildi ama bu sadece bahaneydi.nisanlinizda bahane ediyor gibi geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir an film senaryosu okuyorum sandım bunlar gerçekten olan şeylermiymiş enteresan:oha:
Sizin bir suçunuz yok şuan sinirden size çatmış nazını size yapıyor sakinleşince biraz tekrar döner merak etme:KK39:

Bişey demeden nasıl yalan oluyor ya mantıksız bence senin Berk ayrılmaya bahane aramış ve bulmus bu kadar net

Bahane aramış bunu bulmuş canım.
Zira seninki yalan olmuyor.sır saklamak oluyor.
Bahaneyle seni aradan çıkarmış.
Geçmiş olsun.

Anlayışlı biri değilmiş demek ki insanlar sır tutabilir gücenilecek bişi diil üzgünüm ama sizi sevseydi bu kadar mesele etmezdi bahane olmuş

Bu Merve hanımın başka gideceği yer yok muydu da size geldi? Ve kardeşine neden açıklama yapmıyor o kadar iyi ise sizin aranızı düzeltmeden rahat uyumaması lazım.
Nişanlınız ağır saçmalamış o da ayrı konu
Bahane gibi.

Ve bir de konu inandırıcı gelmedi. Neden böyle hissettim acaba :110:

Allah aşkına çocuk oyuncağı mı bu? Geri dönse kabul edecek misin de bir de geri dönmesi için ne yapabilirim diye soruyorsun?

Eşiniz çok abartmış bence bu yalan değil ki her doğru her yerde söylenmez diye bir laf var.

Eğer hayal ürünü değilse anlattıklarınız..Şovmenliği bıraksında ablasına destek olsun bence ne sacma bir olay yaşamışsınız böyle luzumsz davranışlara hiç gerek yok. Ben yerinizde olsam hiçbirşey yapmazdım özür falan dileyip çabalamazdım. Hiç çekemeyeceğim erkek tipi ve gereksiz tripler.
Nedense bana da hiç inandırıcı gelmedi
Verdiği cevaplardan yola çıkarak

tam şeye dönmüşsünüz hani kadın dizisinde baharın kocası yaşıyordu ama hasta diye iyiliği için söylemediler sonra bahar hepsini sildi attı :D nişanlınız saçmalıyor siz karakterli biri olarak verilen sırrı sakladınız, bu yalan değil asıl söyleseydiniz karaktersiz olurdunuz..

Kabul etmemelimiyim sence

Sen bir daha ona güvenebilecek misin? En ufak şeyde seni gözden çıkarabildiğine göre demek ki sana değer filan vermiyor.
Olayın erkek arkadaşına yalan söylemek veya arkasından iş çevirmekle alakası yok. Sen suçlu filan değilsin. Bu yaşa kadar sır diye birşey duymamış mı? İnsana sır verilince bu sırrı mezara kadar saklar. Asıl sen bu sırrı onunla paylaşsaydın kız kardeşine haksızlık etmiş olacaktın. Birine kızacaksa seni ortada bıraktığı için kendi kardeşine kızsın sen neden günah keçisi oldun? Azıcık dik durun şu erkeklere karşı totoları arşa değiyor mübarek. Ben olsam gel kardeşini al ikinizi de görmek istemiyorum artık der şutlardım. Sen onun peşinde değil o senin peşinde koşsun...

Bahane aramış ve bulmuş diyorum. Ne münasebet kendi ablası özel hayatıyla ilgili bir sır vermiş ve saklamanızı istemiş. Nasıl açık edecektiniz ki? Asıl söyleseydiniz bence sorun olmalıydı. Görüldüğü üzere abla gayet evi terk edebiliyor yani çaresiz, pasif bir kadın değil.

Sorunlarını sizinle değil canım ciğerim dediği ablasıyla çözsün. Çözmüyorsa da kendisi bilir.

Nişanlınız hangi yeşilçam filminden fırladı kuzum?
Kardeşim , yeğenim şiddet görmüş, bunca zaman sindirilmiş demiyor da nişan yüzüğünü atıyor? E bu da psikolojik şiddet.
Ayrılma biçmi bile eski filmler tadında.

Back