• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söylemek gereken meslekler

yönetici asitanı sekreter ben yöneticim yüzünden söylüyom valla :D millete arayan firmalara :D

sekreterliğin doğasında var yalan sölemek, bizim patron ve ofistekiler de sık sık görüşmek istemedikleri kişileri atlatmamı isterler, ama zorlanıyorum ya ben biliyorum ya sanki karşımdaki de biliyomuş gibi gelir patronun ya da aranan kişinin şirkette olduğunu ve yalan sölediğimi, bide mesela bi tel.gelir bilmezsin adam görüşmek istermi istemezmi, bi saniye derssin telefona patrona sorarsın şu şu arıyo dersin, yok de der. hadi bakalıım, karşıdaki adam anlar sen onu orda bekletirken patrona sordun,o da görüşmedi. :)) napalım iş, bi şekilde idare etmek zorundayız kaydirigubbakcemile2

Çağrı Merkezi çalışanlarını da unutmayalım bence:1closedeyes: Arayan kişilere prosedürü kabul ettirmek için söylemediğim yalan kalmıyor,bazen söylediklerime kendim bile inanıyorum :icecream:

arkadaşlar ben hemşireyim.. bazen meslekten dolayı yalan söylemek surumunda kalıyoruz.. örneğin hastanın durumu kötü oluyor kan vermek gerekiyor..belki tekrar ameliyata alınması gerekiyor ama yakınları panik yapmasın diye basit yalanlarla işleri yoluna koymaya çalışıyoruz..

kesinlikle muhasebeciler bencee.benim patronm yalancının artık en önde gideniydi :D ee mecbur bende mükelleflere sölüodum bazen.ben patronumun yalanısıydm :D:D:D

hukukta okuyorum ve hukukçuların yalan söylemek zorunda olduklarına asla inanmıyorum bu bi tercihtir isteyen bu yoldan ekmek kazanır istemeyen yalan söylemeden

benim kardeşim bu yüzden serbest avukatlığı bıraktı (bırakma sebeplerinden birisiydi)..

yalansız meslek yok diyenlere; işimi yaparken inanmadığım hiçbişeyi söylemedim, söylemek zorunda da kalmadım bugüne kadar..

hukukta okuyorum ve hukukçuların yalan söylemek zorunda olduklarına asla inanmıyorum bu bi tercihtir isteyen bu yoldan ekmek kazanır istemeyen yalan söylemeden

taa 2007 de çömez zamanlarımda ne demişim :9:
zaruri oluyo bazen.. çoğunlukla karşı tarafı bi süre idare etmek için kimi zaman da gerekli şeyler..

benim kardeşim bu yüzden serbest avukatlığı bıraktı (bırakma sebeplerinden birisiydi)..

yalansız meslek yok diyenlere; işimi yaparken inanmadığım hiçbişeyi söylemedim, söylemek zorunda da kalmadım bugüne kadar..

ama yalan söylemek yine de bir tercih meselesidir..yalan söylemeden de avukatlık yapabilirdi ama dediğiniz gibi bırakmasının ardında başka sebepler vardır
yoksa Allaha şükür bugüne kadar ciddi yalan söylemedim hiç
söylediklerim de örnek vermek gerekirse dosyaya bakmadıysam 'dün şehirdışındaydım inceleyemedim bugün bakacağım' tarzı şeyler..

Back