Yal ciltlerdeki siyah nokta sorununa bi zm?

visifirm'ün içinde minik partiküller olan bir temizleyicisi var..benim de cildim yağlı ve bunu kullanıyorum..siyah nokta sorunum kalmadı..

ben de hep uğraşıyorum sıkmak için ama yüzüm hep yara oluyor yaaa...
bende burdaki önerileri yapıcam...

kızlar bence kesinlikle sıkmayın yara oluyor ve daha da kötü görünüor.
ben niveanın temizleme mendillerinikullanıorum yapıstırıorum 10 dk sonra siyah nokta kalmıo...
daha sonra acılan gözenekleri doldurmaya gelince tonik veya dogal gül suyu tabi cildi temizledikten sonraa bantı uzun zamandır kullanıorum ama tonik iyi gelir mi bilmem bende internetten arastırdım kullananlar memnun.
siz de acılan gözenekleri sıkılastırmak için iyi bir şey biliosanız paylaşın kızlar hepimizin Allah yardımcızı olsun.

sıkıp içini boşalttıktan sonra tonikle temizlersen gözenekler sıkılaşır tekrar dolmaz diye düşünüyorum. Siyah nokta sivilce gibi değil sıkmazsan geçmez bir şekilde oradan çıkartman gerek. bazıları çok yüzeysel olup kolayca çıkıyor. yüzünü buhara tutup kolayca çıkartabilirsin. Burun üstündekilerinse bir çoğu minik kıl kökleriymiş, cilt doktoru söylemişti. oraya da ağda yapabilirsin çıkıyor hepsi. ama en önemlisi tonikle sıkılaştır ki dolmasın tekrar.

ağda yapınca bi sorun çıkmaz dimi burnumuzun üstünden kıllar falan çıkmasın bidedelikafadulden

kızlar sakın boyle seyler denemeyin.. yazık cildinize.. artık sıkma ve buhar tedavisi felan kalkıyor yavas yavas..cok zararlı ve anti-hijyenik.. guzel bir maske ile siyah noktalar cıkarılıp tonik ve iyi bir kremle temizlik en onemli sey..

aleo-vera cilt guzelligi, temizligi ve diriligi icin mukkemmel bir bitkidir..cogunuz duymustur belkide..cok guzel ve dunyaca kalitesi kanıtlanmıs dogal urunlerini tavsiye ederim..ne sac dokulme sorunu, ne siyah nokta ne birsey,,tum sorunlarımı bu urunlerle cozdum ben..clt bakımı ve urunler hakkında bilgi almaka isterseniz mesajlasabiliriz..

pervence sana nasıl ulasalım ben 21 yasındayım aleoveralı urun olan foreverden kullanmak ıstıyorum cıldım karma hassas bı de t bolgem bu aralar asırı yag salgılıyor aynaya bakmak ıstemıyorum cenemde sıvılce cıkıyor sureklı yardımcı olabılırmısın bu urun konusunda

pervence sana nasıl ulasalım ben 21 yasındayım aleoveralı urun olan foreverden kullanmak ıstıyorum cıldım karma hassas bı de t bolgem bu aralar asırı yag salgılıyor aynaya bakmak ıstemıyorum cenemde sıvılce cıkıyor sureklı yardımcı olabılırmısın bu urun konusunda

selam
bana mail atarsan sana yardımcı olurum istedigin her konuda...
ozel mesaj olarak sana mail adresimi atıyorum..
gorusmek uzere...

seker tuz cildi tahris edebilir yara veya kızarıklık yapabilir bilginiz olsun...
en saglıklı yol iyi bir peeling uygulamak vede siyah nokta cıkarıcı maske yapmak..
gozenek sıkıstırmak isteyenler yine maske+tonik uygularlarsa bir sure sonra cilt
dengesini bulacaktır.. tabii hangi urunu kullandıgınız cok onemli...
ozellikle genc yaslarda olan arkadaslar dogal urunleri terc ih edin lutfen.. yuz soymaydı,
sivilce sıkıp iyah nokta cıkarıp cildi yara yapmaydı felan bu tarz seylerden mumkun oldugunca uzak durun.. ve tabi kimyasallardan...allah krusun ciddi bir saglık problemi olmadıkca dogal ama profesyonel urunler kullanmaya gayret gosterin...

ben bu sorunun çözümünü biliyorummmmmmm :) :) :)
evet arkadaşlar kendim bizzet bu sorundan çok müzdariptim denemediğim şey kalmamıştı. vee sonunda çözüm diyebilirim
Gittim aktardan yeşil kil aldım haftada iki kez maske yapıyorum. Çeşitli şekillerde yapılabiliyor. İçine su katıp karıştırıyorum ben. Ama cildinize göre limon veya badem yağı katabilirsiniz.
Kendim yapamam üşenirim diyorsanız garnierin 3ü bir arada sı var beyaz kil içerikli onunla maske yapabilirsiniz.
Sonnraaa her gün düzenli olarak cildimize uygun bir jel kullanacağız tabiki

Esas önemli noktaya geldik yüzümüzü her suya değdirdiğimizde kuruladıktan sonra sıkılaştırıcı bir tonik kullanacağız The Body Shop un Seaweed Clarfyıng toner kullanıyorum ben muhteşem bir şey.

ve sonuncu bombamız da The Body Shop un Seaweed serisinden Pore perfector Gözenek düzenleyici serum. Ufacık bir şey ama çooook etkili. temiz bir cilde sürüp gözenekleri sıkılaştırınca siyah noktalar da geri gelmiyoooo :) :) :)

dun siyah noktalar icin burun banti aldim ve denedim..cok memnun kaldim..bant siyah oldugu icin hicbirini kacirmadan gordum bi suru diken gibi banta gelen siyah nokta..hihoyyyt
cokta uygun fiyata aldim..tr de varmi bilmiyorum.birde garnierin 3u birarada beyaz kil ondanda memnun kaldim..tavsiye ederim..

ben bu sorunun çözümünü biliyorummmmmmm :) :) :)
evet arkadaşlar kendim bizzet bu sorundan çok müzdariptim denemediğim şey kalmamıştı. vee sonunda çözüm diyebilirim
Gittim aktardan yeşil kil aldım haftada iki kez maske yapıyorum. Çeşitli şekillerde yapılabiliyor. İçine su katıp karıştırıyorum ben. Ama cildinize göre limon veya badem yağı katabilirsiniz.
Kendim yapamam üşenirim diyorsanız garnierin 3ü bir arada sı var beyaz kil içerikli onunla maske yapabilirsiniz.
Sonnraaa her gün düzenli olarak cildimize uygun bir jel kullanacağız tabiki

Esas önemli noktaya geldik yüzümüzü her suya değdirdiğimizde kuruladıktan sonra sıkılaştırıcı bir tonik kullanacağız The Body Shop un Seaweed Clarfyıng toner kullanıyorum ben muhteşem bir şey.

ve sonuncu bombamız da The Body Shop un Seaweed serisinden Pore perfector Gözenek düzenleyici serum. Ufacık bir şey ama çooook etkili. temiz bir cilde sürüp gözenekleri sıkılaştırınca siyah noktalar da geri gelmiyoooo :) :) :)

Her ürün herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef...
Body shop bana göre çok orta kalite bir marka. Çay ağacı serisini kullandım gözeneklerimde milim değişiklik olmadı ki problemli değildir cildim...
Çay ağacı peelingini aldım berbat cildi yoruyor sadece bir etkisi yok.
Gözenek sıkılaştırıcı serumunu aldım bu kadar gereksiz bir ürün olamaz cildimi daha da yağlandırıyor çok çok az südüğüm halde öylecee duruyorlar bir kenarda.Çok üzgünüm çoook

kızlar sakın boyle seyler denemeyin.. yazık cildinize.. artık sıkma ve buhar tedavisi felan kalkıyor yavas yavas..cok zararlı ve anti-hijyenik.. guzel bir maske ile siyah noktalar cıkarılıp tonik ve iyi bir kremle temizlik en onemli sey..

EVDE KENDİ KENDİMİZE DEGİL TABİ Kİ var olan delikler makyaj ter kir derken eninde sonunda dolar ve maalesef siyah nokta sorunu bitemez profesyonel salonlarda bu işin egitiminiş almış ehil ellerde belirli periyodik aralarda cilt temizlenir böylece yaglanmanın deri altına yayılması engellenir şahsen ben artık öyle yapıyorum 1000den fazla mesajım cilt bakımı topigindedir tüm tecrübelerim sonunda dogal uygulamalar vıtttırı vızzıktan ibaretmiş buna karar verdim

artık doktorlar bile dogal yontemlere donuyor..
cunku cilt kanserinin baslıca sebepleri bu kimyasal urunler..
isin ehli mehli ben bilmem tek bildigim kimyasal icerikli urunlerin cildi uzun vadede mahvettigi..
eger adam gibi kaliteli bitkisel urun kullanılırsa ne para ziyyan olur nede cildiniz kimyasallara maruz kalır..

Şeker tuz yapın,ardından gül suyu ile yaptığınız bölgeyi silin geçen gün yaptımğımda gözeneklerim sıkılaştı artık haftada bir yapıcam sanırım.
Ha tahriş yapar,zararlıdır derseniz siz bilirsiniz ama şu kremlerden vazgeçin derim

ben ne zaman tatile gitsem burnumdaki o sayısız siyah noktalar ve alnımdaki sivilceler azalıyordu. deniz suyundan kaynaklandığını düşünüyordum ama burdaki tuzla yapılan peelingi okuyunca kesin anladım ki tuzlu su gerçekten işe yarıyormuş. bundan sonra her hafta tuzla yüzüme peeling yapacağım çünkü 2 hafta geçti tatilden geleli, siyah noktalar geri dönmeye başladı :(

peeling etkilidr evet ama inatcı siyah noktalar peelingle de gitmeyebilir..
peelingle actıgınız gozenekleride sonrasında bir tokikle sıkılastırmak gerekir...
ben cilt bakımlarında siyah nokta cıkarıcı maske uyguluyorum peelingin ardından..
sonrasında da gozenekleri sıkılastırmak icin tonik ve nemlendirici..
duzenli yapılan cilt bakımı gercekten etkili oluyor..
urun derseniz foreverın urunleri dısında pek fazla birsey ne kullanıyorum nede oneriyorum..

Back
X