Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıp içini boşalttıktan sonra tonikle temizlersen gözenekler sıkılaşır tekrar dolmaz diye düşünüyorum. Siyah nokta sivilce gibi değil sıkmazsan geçmez bir şekilde oradan çıkartman gerek. bazıları çok yüzeysel olup kolayca çıkıyor. yüzünü buhara tutup kolayca çıkartabilirsin. Burun üstündekilerinse bir çoğu minik kıl kökleriymiş, cilt doktoru söylemişti. oraya da ağda yapabilirsin çıkıyor hepsi. ama en önemlisi tonikle sıkılaştır ki dolmasın tekrar.
pervence sana nasıl ulasalım ben 21 yasındayım aleoveralı urun olan foreverden kullanmak ıstıyorum cıldım karma hassas bı de t bolgem bu aralar asırı yag salgılıyor aynaya bakmak ıstemıyorum cenemde sıvılce cıkıyor sureklı yardımcı olabılırmısın bu urun konusunda
ben bu sorunun çözümünü biliyorummmmmmm :) :) :)
evet arkadaşlar kendim bizzet bu sorundan çok müzdariptim denemediğim şey kalmamıştı. vee sonunda çözüm diyebilirim
Gittim aktardan yeşil kil aldım haftada iki kez maske yapıyorum. Çeşitli şekillerde yapılabiliyor. İçine su katıp karıştırıyorum ben. Ama cildinize göre limon veya badem yağı katabilirsiniz.
Kendim yapamam üşenirim diyorsanız garnierin 3ü bir arada sı var beyaz kil içerikli onunla maske yapabilirsiniz.
Sonnraaa her gün düzenli olarak cildimize uygun bir jel kullanacağız tabiki
Esas önemli noktaya geldik yüzümüzü her suya değdirdiğimizde kuruladıktan sonra sıkılaştırıcı bir tonik kullanacağız The Body Shop un Seaweed Clarfyıng toner kullanıyorum ben muhteşem bir şey.
ve sonuncu bombamız da The Body Shop un Seaweed serisinden Pore perfector Gözenek düzenleyici serum. Ufacık bir şey ama çooook etkili. temiz bir cilde sürüp gözenekleri sıkılaştırınca siyah noktalar da geri gelmiyoooo :) :) :)
kızlar sakın boyle seyler denemeyin.. yazık cildinize.. artık sıkma ve buhar tedavisi felan kalkıyor yavas yavas..cok zararlı ve anti-hijyenik.. guzel bir maske ile siyah noktalar cıkarılıp tonik ve iyi bir kremle temizlik en onemli sey..