Yal ciltlerdeki siyah nokta sorununa bi zm?

selam arkadaşlar ..
yağlı olan ciltlern gözenekleri daha açık oldugu için malesef o LANET siyah noktalar çok sorun yaratıyor:

aranızda peeling veya başka bi yöntemi düzenli kullanıp işe yarayan varsa paylaşırsa çok sevinirim:)

veya sıkarak yok ediyor bazıları o siyah noktaları..
ne yapsam blmiyorum....:uhm:

haftada 1 defe peeling .şeker ve zeytinyağı karıştırıp yapabilirsin illaki para vermek gerekmiyor.
GÜNDE 1 defa yüz fırçası ile fırçala
haftada 2 veya 3 defa da banyoda ipek keseyle hafif hafif kesele
pırıl pırıl bir cilde kavuşacağından eminim

arkdaşlar bnm yanaklarımda 2- 3 tane burnumdada 1-2 tane fln siyah şeyler var..bunlar benmi yoksa siyah noktamı nerden anliycam yani bunlar hiç artmadı azalmadı ve büyümedilerde..bu önerdiğinz şeyleri uyguliycam ama siyah noktamı emin olmak istiyorum ..

cildn yağlı gözenekler açık siyah noktalar var bilirm bu zamana kadar cildimi kuru biliyodm ben de nemszliktn yeni kendine geldi.Senin için söyleyebileceğim şey sabah akşam temizleme jeli kullanman ve üzerine tonik uygulaman düzenli kullanımda eser kalmıyo gerçektn tonik olayına inanmalısn cildin hassas oalbilir şekerle falan temizleme cildi yıpratırsn.

kahve telvesini deneyin.
benim cildimde yağlıdır. içtiğim kahvenin telvesini yüzüme ve genelde burnumda çok olduğun için burnuma masaj şeklinde uyguluyorum. ondan sonra eğer vaktim varsa buhara tutuyorum yüzümü. sıcak buhara. ve sonra teker teker çıkartıyorum. kahveyle üste çıkartıyorum buharlada yumuşattığım için hemen çıkıyorlar. çok uğraşmıyorum.

bana göre kesin çözümü yok siyah noktların ve sivilcelerin. Olsa bile içe vurur. ki bu daha kötü.
Sonuçta vucudumuza çok gelen yağ bezelerini dışa atıyor. bi yandan sağlıklı birşey.
Çok fazla yağlı yiyecekler tüketmemeye çalışın.

kahve telvesini deneyin.
benim cildimde yağlıdır. içtiğim kahvenin telvesini yüzüme ve genelde burnumda çok olduğun için burnuma masaj şeklinde uyguluyorum. ondan sonra eğer vaktim varsa buhara tutuyorum yüzümü. sıcak buhara. ve sonra teker teker çıkartıyorum. kahveyle üste çıkartıyorum buharlada yumuşattığım için hemen çıkıyorlar. çok uğraşmıyorum.

bana göre kesin çözümü yok siyah noktların ve sivilcelerin. Olsa bile içe vurur. ki bu daha kötü.
Sonuçta vucudumuza çok gelen yağ bezelerini dışa atıyor. bi yandan sağlıklı birşey.
Çok fazla yağlı yiyecekler tüketmemeye çalışın.

arkadasım pozitifligine hayranım yani. tamam anlıyoruz saglıklı bisey dısa vurması ama gereginden cok oluncada insan senin gibi pozitif düsünemiyor.stres yapıyor.ki stres saglıga cok daha zararlı.

siyah noktalar gayet çözüm var arkadaslar..
cilt bakımında kullandıgım maskeyle cıkarıyorum ben butun siyah noktaları..
once cildi guzel bir temizliyor ve yumusatıyor daha sonra
maskeyle temizliyor ve arkasından dezenfekte ediyorum..
dogru urunler dogru sekilde kullanılırsa eger siyah nokta felan
kalmıyor ciltte...

"INNOVA BEAUTENOVA" adlı maskeyi kullanıyorum uzun zamandır. Sivilce ve siyah noktalarda azalma ve 15 günlük kullanımdan sonra gözeneklerde belirgin şekilde küçülme oluyo.. ben çok memnunum tavsiye ederim.

suyun icine limon damlatilarak evde yapilan tonigin siyah noktalara ve genisleyen gozeneklere iyi geldigini okumustum. ben sadece bir iki kere denedim cunku cildim cok hassas
gecen gun yuzumu biraz sert bi temizleme sungeriyle temizledim suratim simdi kipkirmizi yaniyor kasiniyor ve aciyor. bu aciyla kedimi guzellik uzmaninin karsisinda buldum. bana peeling yapamamayacagimi cunku cildimin cok ince oldugunu soyledi benimde gozeneklerimde cok olmasada genislik var. bana soyulabilir maske kullanmami tavsiye etti ozon yagi verdi temizleyici ve nemlendirici o kadar canim yaniyordu ki dusunmeden 350tl verdim ki bu omrumde en fazla para odedigim kozmetik alisverisdi. cok iddaali konustu bana dua edeceksin tesekkure geleceksin dedi. iki gundur kullaniyorum gelismelerden haberdar ederim sevgiyle kalin

İçtiğin türk kahvesinin telvesini yüzüne sür ovalayarak piling yap siyah noktaa kalmayacak ;)

Back
X