yakvarırım yardım edi

alyadiyebiri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
71
10
19
erkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü

Eklentiler

• 8AFB06B0-0F29-4068-9F99-855DA41D8190.jpeg
    8AFB06B0-0F29-4068-9F99-855DA41D8190.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 31CBE62E-D0A4-436B-92C5-C04FD549D50A.jpeg
    31CBE62E-D0A4-436B-92C5-C04FD549D50A.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 73
Ben bu silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu. Anlatımınızdan da bir şey anlamadım adet olmuşsunuz zaten. İçime giremedi demişsiniz giremeden nasıl hamile kalabilirsiniz orayıda anlamadım. Ama en iyisi gidip bi kan verin hemen acile

Ben bu silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu. Anlatımınızdan da bir şey anlamadım adet olmuşsunuz zaten. İçime giremedi demişsiniz giremeden nasıl hamile kalabilirsiniz orayıda anlamadım. Ama en iyisi gidip bi kan verin hemen acile
kan veremem ki. icime girmedi ama kondomla girmeyi denedi ve bu denemedej iki gun sonra ben adet gordum ve bu ay gecikti

regliniz normalmiydi her zamanki gibi miydi belki yerleşmeydi siz regl sandınız teste göre hamilesiniz ama kanda netleşmesi lazım

Sperm nerden geldi olayı anlamadım ben, silik çizgi görünüyor evet ama bu test yalancı pozitif çıkarıyor hep, ki ilk 10 dakikadan sonra görmüşsünüz çizgiyi zaten. Hamile olduğunuzu sanmıyorum

kan veremem ki. icime girmedi ama kondomla girmeyi denedi ve bu denemedej iki gun sonra ben adet gordum ve bu ay gecikti
İçinize bir sperm akmadıysa hamile kalmazsınız. Kondomla girmeyi deneyip ondan sonra hiç girmediyse hamile nasıl kalabilirsiniz ki? Dediğim gibi ben bu silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi. Ama yalancı pozitiftir bence. İçinize boşalma olmamış ki

erkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü

İlişkiye girmeyi biliyorsanız sonuçlarınıda araştırın ve doğru düzgün korunun.
Saçma sapan işler yapıyorsunuz ondan sonra yalvarırım yardım edin diye ağlıyorsunuz.

19 yaşında altından kalkamayacağın işlere bilgi sahibi olmaksızın girilmez.
Bugün yırttın on gün sonra yeniden denediğinizde 9 ay sonra kucağına çocuğu alıverirsin karşı tarafın gram sorumluluğu olmaz. Trafik kazası gibi bir şey bu.
Testin kutusunda içinde bir yerde yazar 10 dakika sonra çıkan sonuc geçersizdir.

Kan veremiyorsanız tek bir gebelik testi ile kalmayın birden fazla gebelik testi alın farklı markalar deneyin. Test yanlış olabilir.

19 yaşında altından kalkamayacağın işlere bilgi sahibi olmaksızın girilmez.
Bugün yırttın on gün sonra yeniden denediğinizde 9 ay sonra kucağına çocuğu alıverirsin karşı tarafın gram sorumluluğu olmaz. Trafik kazası gibi bir şey bu.
Testin kutusunda içinde bir yerde yazar 10 dakika sonra çıkan sonuc geçersizdir.
sonuc negatifdir degilmi benim hayatimda yasadigim en kotu seydi bir daha yapmayacagim allaha tovbe ettim ama suan bu durumda dogru mu degilmi diye kafayi youecegim

X