• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaktin bizi hocaaa

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
168
Arkadaslar simdi benim ssorunum su. Bizim bi dersimiz var. Hocasini disardan getirmisler hoca okula ait degil. Tatildeyiz. Hoca ne vizeyi ne finali acikladi. Ustelik son tarih cumaydi. Bu hafta da butler var. Kalmissak butlere de giremiycez. Hocaya da ulasamiyoruz cunku disardan biri. Eger hic aciklanmasa ve kaldiysak. Seneye tekrar almak zorunda miyiz? Derslerimiz cok yogun olucak. O dersi alamam. Herkes madur oldu. Dava acsam kazanir miyim? Yine kafamda deli sorular.
Eklemeyi unutmusum. Universitenin ortak dersi. Secmeli ders yani

Aa ne biçim is o ya bölüm Başkanlığı ne diyor bu işe
Bolum baskaninin yapabilece bi sey yok. Cunku okulun ortak dersi. Her bolumden ogrenci var yani. Okulun ortak sorunu. Herkes magdur. Arkadaslar okula gitmeyi dusunuyo. Ama universite kafssina gore not da veremez. Magdurum da magdurum :D

Acaba bi sorun mu var, basina bisey mi geldi?
Sonucta akli selim biri tum okulu magdur etmez.
Okul bilgi vermiyor mu?
Hocayi okula zorla getirmisler. Adam gazeteci. Ben universitede ders vermem demis. Hatir icin gekmis. Son dersten bi ders once kizlar konusuyo diye bagirdi. Sinirlendi. Topladi esyalarini gitti. Bi daha da derse gelmedi. Ulasamiyoruz. Okulu aramis bikac arkadas asistani vardir onla gorusun demis. Ama asistan da yok ortada. Zaten asustan napcak onun yetkisi yok not girmeye. Arkadaslarim okula gidicek. Ama sorunun cozulcegini sanmiyorum. Seneye de alamayiz. Dersler agir. Napicagimizi sasirdik

Back
X